Populaire zoekopdrachten

Overzicht Geen categorie

Vlog: onbeperkt internet in Taiwan

27-06-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
27-06-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Videobellen, Youtuben en appen: in Taiwan doet iedereen dat 24 uur per dag zónder wifi. Dennis is in Taiwan en ervaart hoe inwoners mobiel internet gebruiken. In Nederland zoeken we nog naar wifi hotspots op om MB’s te besparen. In Taiwan is dat verleden tijd met de onbeperkt internetbundel.

Ben je als ondernemer benieuwd naar de laatste innovaties op het gebied van productiviteit, technologie, groei en connectiviteit? Check dan Founders, onze zakelijke blog!

Dennis in Taiwan

Dennis heeft een grote interesse in alles wat met mobiele netwerken te maken heeft. Hij is zeer actief op het T-Mobile Forum, waar hij zijn kennis deelt. Op dit moment studeert Dennis in Taiwan: een walhalla op gebied van mobiel internet. In zijn vlogs neemt hij zijn kijkers mee in deze wereld.

Maak kans op onbeperkt internet in Nederland

Wil je ook onbeperkt internet ervaren? Laat hieronder een reactie achter en vertel ons wat jij met onbeperkt internet zou doen. Wij selecteren vijf klanten die van ons een maand lang gratis Oneindig Online mogen proberen. [Je kunt helaas niet meer meedoen, de winnaars zijn gekozen.]

Voorwaarden:

  • Je bent particuliere klant bij T-Mobile met een Stel Samen & Stel Bij abonnement, of bereid om je huidige abonnement om te zetten naar Stel Samen & Stel Bij. Check de voorwaarden.
  • De winnaars mogen Oneindig Online 1 maand proberen. Na een maand stopt Oneindig Online automatisch.
  • Winnaars krijgen in de laatste week van juli bericht via een reactie op hun berichtje hieronder en proberen Oneindig Online in de periode van 1 t/m 31 augustus.
Deel dit artikel