Populaire zoekopdrachten

Kavelcamping
Overzicht Geen categorie

Ondertussen op de kavelcamping

22-09-2015 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
22-09-2015 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Er is de afgelopen week weer veel gebeurd op de kavelcamping in Amsterdam Noord. Zoals je in het eerdere blog kon lezen ben ik vorige week met collega Renée langs geweest om wat mobiele wifi-boxjes te brengen en op dat moment stonden er 45 caravans, scheen de zon en was iedereen helemaal happy dat ze op internet konden. Nu een week later staan er al 60 caravans, waarvan de helft in de modder of in het water, en is iedereen nog steeds helemaal happy dat ze internet hebben.

Bijna dagelijks zonder stroom

De nieuwe kampeerders zijn helemaal verbaasd als ze ontdekken dat ze gratis wifi hebben gekregen van T-Mobile. De kastjes zijn over het hele terrein verspreid, zodat iedereen er optimaal gebruik van kan maken. En dat doen ze dan ook! Omdat iedereen vanaf één aansluiting stroom krijgt, wil de stroom namelijk nog weleens uitvallen. Helemaal als het regent en tja, wat doe je dan? Juist: Netflixen, YouTube filmpjes kijken of vast dromen over het huis dat je gaat bouwen en dus helemaal los op Pinterest.

4G streamen

Aan water geen gebrek

Aan de stroomvoorziening kan dus nog wel wat verbeterd worden, maar de gemeente heeft er wel voor gezorgd dat er een nu een wateraansluiting is. De kampeerders zijn vast begonnen met het zelfbouwen en hebben op het terrein diverse geultjes gemaakt om te zorgen dat het regenwater ergens anders heen kan dan de (voor)tent in. Helaas werkt dit niet voor alle kampeerders en dus wordt er her en der ook geïmproviseerd met houten verhogingen en vlonders.

Kavelcamping

 

Nog drie weken te gaan

De kampeerders moeten nog een kleine drie weken doorbrengen op de kavelcamping, maar volgens mij vermaken ze zich prima on- en offline! Elke zaterdag worden er samen pizza’s gebakken in de stenen oven en er is op vrijdagavond zelfs gezorgd voor entertainment. De kinderen ontdekken elke dag weer nieuwe dingen, houtsnippers scheppen, bruggetjes over de geultjes of nog spannender: er overheen springen. En de volwassen kijken tevreden toe en dromen ondertussen van hun toekomstige kavel… zonder geultjes.

Deel dit artikel