T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

unlimited ontpop jezelf
Overzicht Mobiel

Ontpop jezelf in 2022 met deze slimme apps

06-01-2022 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
06-01-2022 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

2022 zit vol nieuwe mogelijkheden. Unlimited mogelijkheden. Om jezelf opnieuw uit te vinden. En om alles uit de technologie van vandaag te halen. Daar helpen we je graag bij. Met een heleboel handige apps. Zo ontpop jij jezelf in 2022 tot echte Unlimited.

Ontpop je duurzaam

unlimited ontpop jezelf duurzaam

De techniek van vandaag helpt je om op jezelf én de wereld om je heen te letten. Deze apps helpen je om je in 2022 duurzaam te ontpoppen.

Ecosia: privacyvriendelijke zoekmachine die bomen plant

Bomen planten terwijl je internet? Het kan! Ecosia bewijst hoe Unlimited de mogelijkheden van vandaag zijn. Deze zoekmachine plant bomen met de inkomsten die zij verdient uit gesponsorde zoekresultaten. De teller staat nu al op 140 miljoen geplante bomen. Draag jij je steentje ook bij?

Ga naar de website van Ecosia om de zoekmachine te installeren in je browser.

Too Good To Go: voorkom dat eten wordt weggegooid

Voedselverspilling. Helaas komt het veel te vaak voor. Meer dan een derde van al het eten wordt verspild. Veel te veel. Jij kunt daar wat aan doen door Too Good To Go te gebruiken. Via de app koop je voor een lage prijs goed eten dat anders wordt weggegooid. 2,7 miljoen Nederlandse gebruikers redden al eten dat anders weg zou worden gegooid. Help jij in 2022 ook mee?

Too Good To Go is beschikbaar voor Android en iOS.

Good On You: helpt je duurzame kleding te kopen

Duurzaam kleren kopen? Good On You helpt je. Met deze app pak je de regie over dingen die je belangrijk vindt bij het kopen van kleding. Hoe ethisch en duurzaam is het kledingmerk waarvan je iets wil kopen? Good On You vertelt het je. Je zoekt het merk op in de app en je krijgt een score van 1 tot 5 sterren. Hoe meer sterren, hoe beter. Ook zie je een motivatie waarom dit merk deze score krijgt. Op die manier kom je uit bij merken die aan jouw duurzame wensenlijstje voldoen.

Good On You is beschikbaar voor Android en iOS.

Ontpop je efficiëntie

unlimited ontpop jezelf plannen

Meer doen in minder tijd. Zodat je meer tijd hebt voor familie en vrienden. Zo doen Unlimiteds dat. Jij straks ook? Deze apps helpen je.

Flora: stopt je telefoon als stoorzender

Je telefoon is het hulpmiddel om als echte Unlimited door het leven te gaan. Maar soms zit-ie in de weg. Herken je dat? Met Flora ontpop je je in 2022 tot familiemens. Iemand die zijn tijd effectief benut om deze te besteden met de mensen om zich heen. Dit doet Flora door op een prettige manier apps, zoals Facebook en Instagram, tijdelijk te blokkeren. Zo zit je minder op je telefoon en heb je meer tijd voor andere leuke dingen.

Flora is beschikbaar voor iOS.

Focus To-Do: effectief je takenlijstje afwerken

Herken je dat? Het gevoel dat je onder tijdsdruk het effectiefst werkt? Met de Pomodoro-techniek werk je je takenlijstje in sprints van 25 minuten effectief af. De app Focus To-Do helpt je op die manier je taken uit te voeren. Zo werk je effectief, snel en zorgvuldig je takenlijstje af.

Focus To-Do is beschikbaar voor Android en iOS.

Fabulous: nieuwe gewoontes aanleren in 2022

Meer energie hebben en productiever zijn. Fijner slapen ook. Ontpop je in 2022 met nieuwe gewoontes. Als echte Unlimited kun je daarbij de hulp van apps gebruiken. Zoals Fabulous. Deze app helpt je met wetenschappelijk bewezen manieren om dagelijks aan je gewoontes te werken. Als je dit goed gebruikt, merk je binnen drie weken al resultaat.

Fabulous is beschikbaar voor Android en iOS.

Ontpop je gezond

unlimited ontpop jezelf gezondheid

Je fit voelen. En comfortabel. Ontpop je in 2022 tot iemand die Tech gebruikt om je nog beter te voelen. Met deze apps kan het.

The Breathing app: minder en beter ademen

Sporten en gezond eten: heel belangrijk om je gezond te ontpoppen in 2022. Je kunt zelfs nog een stapje verder gaan. Want er zijn meer manieren om je gezondheid een boost te geven. Bijvoorbeeld met ademhalingsoefeningen via The Breathing app. Die helpen je hartslag, hartritme, bloeddruk en hersengolven in sync te krijgen. Door vijf tot zeven keer per minuut goed te ademen. In plaats van vijftien tot achttien keer vluchtig. Het resultaat? Je bent onder andere rustiger, alerter en minder gestrest.

The Breathing app is beschikbaar voor Android en iOS.

Smiling Mind: altijd het zonnetje in huis

Met tien minuutjes per dag je mindful ontpoppen. De Smiling Mind app helpt je. Met in totaal ruim driehonderd gratis oefeningen die zijn ontwikkeld door experts. Deze oefeningen helpen je gedachten te ordenen en om lekker in je vel te blijven zitten. Dat is nog eens de mogelijkheden van nu gebruiken om het beste bij jezelf naar boven te brengen, toch?

Smiling Mind is beschikbaar voor Android en iOS.

Freeletics: gratis work-outs die bij je passen

De hulp van kunstmatige intelligentie om effectief te werken aan een gezond lichaam? De Unlimited in jou schreeuwt dan vást en zeker: graag! Met deze gratis work-out app krijg je een eigen digitale personal trainer. Die stelt work-outs voor je samen op basis van je ervaring, doelen, conditie en favoriete sporten en oefeningen.

Freeletics is beschikbaar voor Android en iOS.

Zo ben jij in 2022 Unlimited met T-Mobile

Unlimited van de mogelijkheden van vandaag genieten? Bij ons kan het. Via het supersnelle Glasvezel. Of met het beste mobiele netwerk ter wereld. Daar hebben we passende abonnementen en mogelijkheden voor. Zoals Unlimited & Entertainment en Unlimited 5G. Om onbeperkt te internetten en streamen op Netflix en Videoland. En heb je een telefoonabonnement én Internet + TV of Internet, TV en Vast Bellen van T-Mobile? Dan krijg je als echte Unlimited Klantvoordeel. Dat is meer voor minder. Zoals meer zenders. En € 5 korting op vast internet, wanneer je een telefoonabonnement bij T-Mobile of Tele2 hebt. Of sneller internet. Of meer data voor je telefoonabonnement, wanneer je meerdere abonnementen combineert op één adres. En dat alles voor een lagere prijs. Zo benut jij als geen ander onze Unlimited mogelijkheden. En ontpop jij je in 2022 tot een echte Unlimited.

Deel dit artikel