T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

t-mobile beste mobiele netwerk streamen opensignal
Overzicht Innovatie

Weer een prijs voor ons mobiele netwerk!

01-03-2022 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
01-03-2022 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Je de allerbeste netwerkervaring geven. Dat is elke dag weer ons doel. Want met z’n allen doen we steeds meer op onze smartphones. Streamen, appen, gamen: noem maar op. We zijn steeds meer met elkaar verbonden en verbruiken steeds meer data. Daarom zijn we heel blij dat uit een onafhankelijke test van Opensignal blijkt dat wij het beste netwerk hebben om online video’s te kijken. Van de hele wereld. En er is nog meer goed nieuws. Volgens umlaut horen Nederlandse mobiele netwerken, waaronder dat van T-Mobile, tot de absolute wereldtop.

Al jaren wereldtop

Deze twee erkenningen zijn een mooie bevestiging dat je bij ons goed zit voor hoge kwaliteit. Niet alleen qua bellen, maar ook voor mobiel internet. Thuis én onderweg. In de voorgaande vijf jaren was ons mobiele netwerk volgens umlaut het beste van Nederland. Vorig jaar zelfs de beste van de hele wereld.

Opensignal komt nu met een mooie, nieuwe bevestiging. Deze onafhankelijke partij reikt elk jaar de Global Mobile Network Experience Awards uit. Voor 2022 slepen we een mooie prijs in de wacht: best video experience worldwide. Dit betekent dat ons netwerk het beste is in het streamen van onlinevideo’s! In dit blog ontdek je waarom Opensignal dat vindt.

opensignal t-mobile beste mobiele netwerk streamen

Over de Global Mobile Network Experience Awards van Opensignal

Het onafhankelijke Opensignal onderzoekt elk jaar welke mobiele netwerken wereldwijd het beste zijn. Het reikt daarvoor de Global Mobile Network Experience Awards uit. Daarmee maakt Opensignal bekend welke netwerken op welke gebieden het beste zijn. Eén van de belangrijkste prijzen is die voor best video experience worldwide. Oftewel: via welk netwerk kijk je het beste onlinevideo’s? De winnaar wordt uitgeroepen tot global winner, maar je kunt ook een eervolle vermelding als global leader winnen.

Trots op de prijs voor best video experience worldwide

We krijgen de prijs voor best video experience worldwide, omdat de kwaliteit van streams op ons netwerk het beste is. Dit betekent dat het bij ons het soepelst gaat. Via allerlei beschikbare resoluties via de populairste streamingdiensten. Daarom geeft Opensignal ons de hoogste score van alle mobiele providers ter wereld: 79,6 van de beschikbare 100 punten.

Deze score betekent volgens Opensignal dat we al onze gebruikers een stabiele streamervaring bieden. Via verschillende diensten en in verschillende afspeelkwaliteiten. De score betekent ook dat mensen bij ons het minst lang hoeven te wachten en dat afspelen vrijwel nooit hapert. Dat komt onder andere omdat we met ons 5G-netwerk landelijke dekking hebben. Als eerste aanbieder in Nederland. De stabiliteit, kwaliteit en snelheid van dit netwerk vormen een goede basis voor de kwaliteit van je verbinding.

Ook op andere gebieden goed uit de test

We zijn heel trots dat Opensignal ons uitroept tot de Global winner voor best video experience worldwide. Maar het maakt ons nóg trotser dat we als enige netwerk op alle vlakken ook een global leader zijn:

  • Games experience: bij ons zit je goed om online games te spelen zonder vertraging en in hoge kwaliteit.
  • Voice app experience: bij ons kun je in hoge geluidskwaliteit bellen!
  • Download speed experience: we bieden een bovengemiddeld hoge downloadsnelheid.
  • Upload speed experience: ook onze uploadsnelheid is extra hoog.
  • 4G availability: onze landelijke dekking is meer dan goed om een vermelding als global leader te krijgen.

Trots op erkenningen

We zijn trots dat Opensignal ons netwerk wereldwijd het beste vindt om online video’s te kijken. En dat we ook op andere onderdelen global leader zijn. We zijn er ook heel trots op dat umlaut ons netwerk opnieuw een van de beste ter wereld vindt. Nadat we vorig jaar werden uitgeroepen tot het beste mobiele netwerk ter wereld, zien we het als een bevestiging dat we goed bezig zijn.

Maar één ding is zeker: hier stopt het voor ons niet. We blijven doorgaan om ons netwerk op alle vlakken te verbeteren. Zodat jij bij ons goed blijft zitten voor de beste ervaring om online video’s te kijken. En we wereldwijd het beste mobiele netwerk blijven. Daarom heten we je van harte welkom bij De Unlimiteds. Bij ons kun je Unlimited op het meest bekroonde mobiele netwerk rekenen op een Unlimited ervaring.

Deel dit artikel