T-Mobile blog Founders blog
oppo a53s kopen voordelig abonnement
Overzicht Mobiel

OPPO A53s nu te koop: betaalbaar met bijzondere voordelen

06-01-2021 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
06-01-2021 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Voor een laag bedrag een goede smartphone met sterke prijs-kwaliteitverhouding? Dat zie je niet vaak, maar de OPPO A53s is een uitzondering. Deze telefoon kost minder dan € 200, maar heeft toch een paar voordelen in huis die vooral dure telefoons hebben. Maak kennis met deze interessante prijsvechter die nu te koop is met een voordelig abonnement bij T-Mobile.

De 5 voordelen van de OPPO A53s

De OPPO A53s maakt als betaalbare telefoon het verschil met vijf voordelen. Je leest ze hieronder.

Voordeel 1: supersnel scherm in modern ontwerp

De nieuwe telefoon van OPPO heeft een modern ontwerp met dunne schermranden. Dit betekent dat hij plek biedt voor een groot scherm van 6.5 inch. Stream je graag een serie op je telefoon? Speel je graag een spel? Of vind je het fijn om een groter lettertype te gebruiken? Het schermformaat van de OPPO A53s is dan ideaal.

Het scherm heeft een HD+-resolutie van 1280 x 720 pixels. Dit is een lagere resolutie dan bij duurdere telefoons. Is dat erg? Nee, want op een HD+-scherm zijn video’s, apps en spelletjes ook in hoge kwaliteit te zien. Bovendien heeft de OPPO A53s een ander voordeel waardoor het scherm uitblinkt: de hoge verversingssnelheid van 90 Hz.

De meeste andere smartphoneschermen verversen met 60 Hz, zeker telefoons uit de prijscategorie van deze fijne OPPO. Met een hogere verversingssnelheid reageert je scherm extra snel en speelt beeld vloeiender af. Handig om je reactietijd bij een spel te vergroten of om in extra goede kwaliteit je leuke series op Netflix te streamen.

oppo a53s betaalbare telefoon

Voordeel 2: enorme batterij van 5000 mAh

Wil je met jouw nieuwe telefoon niet meer elke dag rennen naar het stopcontact om ‘m op te laden? Een groot voordeel van de OPPO A53s is zijn enorme batterij. Die heeft een inhoud van 5000 mAh. Dat is bijna twee keer zo groot als de batterij van veel andere smartphones uit zijn prijscategorie. Met deze batterij-inhoud gaat je telefoon prima twee dagen op een lading mee. Ook als je regelmatig een serie kijkt, veel appt of vaak spelletjes speelt.

Voordeel 3: zuinig, maar snel in gebruik

De OPPO A53s bewijst dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen als je met jouw telefoon wilt appen, social media gebruiken en spelletjes spelen. De Snapdragon 460-processor is met een maximale kloksnelheid van 1.8 GHz zowel snel als zuinig in gebruik. Apps starten soepel op en werken vloeiend. Zonder dat de batterij sneller leeg gaat. Dankzij 4GB werkgeheugen schakel je bovendien snel van app naar app. Standaard heeft de telefoon 128GB opslaggeheugen: meer dan genoeg voor al je foto’s, video’s en apps! Als je het wilt, kun je dit nog uitbreiden met een MicroSD-kaart ook.

Voordeel 4: veel cameramogelijkheden

De nieuwe, betaalbare telefoon van OPPO is in alles een veelzijdige topper. Ook qua camera’s. De selfiecamera is een echte uitblinker en maakt foto’s in 16 megapixel. Daarmee zijn je selfies altijd rijk aan details en kun je beeldbellen in Full HD.

Ook aan de achterkant heeft de OPPO A53s zijn zaakjes qua camera goed op orde. Hier staan drie camera’s tot je beschikking. De hoofdcamera maakt foto’s in 13 megapixel en is perfect om uit de losse pols een kiekje te schieten. Deze resultaten zijn scherp, rijk aan details en realistisch qua kleur. Wil je portretten maken? De dieptesensor van 2 megapixel helpt je een mooi scherptediepte-effect te creëren. Voor de close-ups is de 2-megapixel macrolens de aangewezen camera. Ideaal om alle details van een close-up van een bloeiende plant in detail vast te leggen.

oppo a53s camera voordelige telefoon

Voordeel 5: handige extra’s

OPPO bespaart met de A53s niet op de extra’s die je telefoon zo gebruiksvriendelijk maken. Hij heeft een vingerafdruksensor die je telefoon goed beveiligt en waarmee je veilig mobiel betaalt. De batterij laad je met Fast Charge sneller op dan telefoons die dit niet hebben. Handig om in korte tijd je batterij nét dat beetje energie te geven om weer een paar uur vooruit te kunnen.

OPPO A53s kopen met voordelig abonnement

De OPPO A53s is een van de betaalbaarste telefoons die je kunt kopen met een voordelig abonnement bij T-Mobile. Daarmee heb je voor een zeer laag maandbedrag een zeer compleet abonnement met een uitstekende smartphone. Ideaal om voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten!

OPPO A53s kopen met voordelig abonnement

Deel dit artikel