T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

oppo reno6 pro review
Overzicht Mobiel

OPPO Reno6 Pro reviews: een overzicht

27-09-2021 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
27-09-2021 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het is dé grote trots van topfabrikant OPPO: de nieuwe Reno6 Pro. In alles biedt dit model het neusje van de zalm op het gebied van smartphones. Overweeg je ‘m te kopen, maar weet je het nog niet zeker? In dit overzicht van Reno6 Pro reviews lees je wat onafhankelijke experts over de telefoon schrijven.

De Reno6 Pro is een van de twee toptelefoons die OPPO lanceerde. Hij komt tegelijkertijd uit met de ook al indrukwekkende OPPO Reno6. De telefoons bieden op alle vlakken het beste van het beste van telefoonfabrikant OPPO. Niet voor niets zijn de reviews daarom lovend. Wij zetten op een rij wat onafhankelijke experts in hun Reno6 Pro reviews over het absolute topmodel van OPPO schrijven.

Goed nieuws! De OPPO Reno6 en Reno6 Pro met eigen ogen aanschouwen en uitproberen? Het kan vanaf vrijdag 1 oktober in onze nieuwe OPPO Partnerstore op Ginnekenstraat 17 in Breda.

Reno6 Pro review van het unieke uiterlijk

In zijn OPPO Reno6 Pro review geeft TechRadar aan erg te spreken te zijn over het ontwerp van de telefoon. “In de designstudio van Oppo lukt het altijd om iets unieks te doen. Hoewel de Oppo Reno 6 Pro redelijk veel wegheeft van de Oppo Find X3 Neo, zijn er zeker de nodige verschillen op te merken. Het meest in het oog springende verschil is zonder meer de achterkant van het toestel, wat voorzien is van een verbeterde versie van Oppo Glow”, aldus de site.

“Door de gebogen randen ligt de Reno 6 Pro prettig in je hand, maar van een compact toestel is geen sprake; met afmetingen van 160,8 x 72,5 x 7,99 mm is het toestel wat aan de slanke doch lange kant. Gebruik met één hand wordt voor de meesten wat lastig, al is er zoals altijd bij Oppo een modus voor eenhandig gebruik aanwezig. Met 188 gram voelt de smartphone degelijk aan, maar ook weer niet al te zwaar.”

OPPO Reno6 Pro

De krachtige, mooie OPPO Reno6 Pro is nu te koop met een betaalbaar abonnement. Haal ‘m nu in huis en kom thuis met de mooiste foto’s!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

OPPO Reno 6 Pro Grijs

Lovende recensies over het snelle scherm

Het scherm van de OPPO Reno6 Pro is een blikvanger. 6,55 inch groot, met een hoge Full HD+-resolutie van 2400 x 1080 pixels, OLED-technologie en verversingssnelheid van 90 Hz. Vertaald naar gewoon Nederlands? Het is een groot scherm met een hoge beeldkwaliteit, waarop alles scherp zichtbaar is. Het scherm is helder, heeft een felle kleurweergave en speelt beeld extra vloeiend af dankzij een hogere verversingssnelheid.

Wat zeggen de experts? Business Standard schrijft: “Net als bij voorgaande modellen loopt het scherm aan de zijkanten schuin af, wat bijzonder is bij premium telefoons. Hierdoor heeft de telefoon geen randen aan de zijkanten. Het maakt ook dat de telefoon erg natuurlijk werkt. De verversingssnelheid van 90 Hz maakt de content op het scherm extra levendig. Het scherm is helder, levendig en reageert soepel.”

Hoe goed presteert de telefoon?

De OPPO Reno6 Pro is met zijn Snapdragon 870-processor een van de snelste smartphones die je kunt kopen met een mobiel abonnement. Android Authority is erg te spreken over de snelheid, zo schrijft het in zijn Reno6 Pro review.

“Het dagelijks gebruik bevalt bovengemiddeld goed. De telefoon werkt soepel. Tijdens het bellen, mailen, gebruiken van social media en afspelen van muziek. Ik ben niet zo’n gamer, maar voor de telefoon was het spelen van Call of Duty: Mobile geen probleem. Wanneer je af en toe spelletjes speelt, zit je met deze telefoon goed”, aldus de site.

“Iets wat ik ook steeds meer ga waarderen aan OPPO-telefoons is hoe goed ColorOS 11 aansluit op de hardware”, aldus de site over de speciale Android-versie die OPPO-telefoons hebben. “De software is vliegensvlug en het ziet er erg fijn uit. Dat geldt ook voor de batterijduur. De batterij van 4500 mAh gaat makkelijk anderhalve dag mee.”

Lof voor het supersnel laden

Android Authority is ook te spreken over het opladen van de telefoon. “Dit gaat buitengewoon snel. In ongeveer 35 minuten is de telefoon van helemaal leeg naar helemaal opgeladen”, aldus de site.

Camerareview OPPO Reno6 Pro

De camera’s van de OPPO Reno6 Pro zijn van alle gemakken voorzien. Je maakt er zelfs foto’s mee in maar liefst 108 megapixel. Volgens TechRadar komen alle camera’s goed uit de verf.

“De eerste plaatjes van de Oppo Reno 6 Pro zien er veelbelovend uit, met een prima scherpte en kleurweergave. De user interface van de camera-app voelt razendsnel aan, en foto’s worden vrijwel direct genomen na het indrukken van de sluiterknop”, aldus de site in zijn review van de OPPO Reno6 Pro.

oppo reno6 pro review camera

“Ook opvallend is het brede scala aan camerafuncties. De meest in het oog springende is zonder meer de Bokeh Flare Portret Video, waarmee je video’s schiet die voorzien zijn van een bokeh-effect (achtergrondvervaging). In combinatie met de ultrastabiele videomodus doet de Reno 6 Pro er alles aan om een toptoestel te zijn voor de content creators onder ons.”

Nu beschikbaar met abonnement

De OPPO Reno6 Pro lijkt bij veel onafhankelijke reviewers in de smaak te vallen. Je kunt de telefoon nu bestellen met een abonnement. Stel snel je favoriet samen. Dan heb je ‘m snel in huis.

Goed nieuws! De OPPO Reno6 en Reno6 Pro met eigen ogen aanschouwen en uitproberen? Het kan vanaf vrijdag 1 oktober in onze nieuwe OPPO Partnerstore op Ginnekenstraat 17 in Breda.

OPPO Reno6 Pro

De krachtige, mooie OPPO Reno6 Pro is nu te koop met een betaalbaar abonnement. Haal ‘m nu in huis en kom thuis met de mooiste foto’s!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

OPPO Reno 6 Pro Grijs
Deel dit artikel