Populaire zoekopdrachten

Overzicht Mobiel

Alles over overstappen van telefoon

18-02-2021 Leestijd: 2 min. Deel dit artikel
18-02-2021 Leestijd: 2 min. Deel dit artikel

Heb je een nieuwe telefoon genomen bij een abonnement van T-Mobile? Je staat vast te popelen om hem te gaan gebruiken. Maar je wilt natuurlijk niet helemaal op nul beginnen. Gelukkig kun je redelijk makkelijk informatie van je oude telefoon overzetten naar je nieuwe. Zoals foto’s, apps, bestanden en berichten. Ons blog staat vol met handige uitlegartikelen hierover. Vanuit dit blogartikel vind je gemakkelijk de uitleg die jij zoekt.

Ik stap over van iPhone naar Samsung

Het zijn de twee populairste smartphonefabrikanten: Apple en Samsung. Stap je over van een iPhone naar een telefoon van Samsung? Daarover hebben we een speciaal blog met alle ins en outs. Je leest er precies hoe je contacten, gegevens en foto’s overzet via Smart Switch.

Naar het blog over overstappen van iPhone naar Samsung.

Overstappen van Android naar iOS

Bewandel je de omgekeerde weg en stap je over van een Android-telefoon naar een iPhone? Ook dan kun je gemakkelijk veel bestanden, apps en informatie overzetten. In ons blog over het overstappen van mobiel staat precies hoe je dit doet. En het fijne is: dit kan makkelijk en snel via de cloud. Geen gedoe met kabeltjes en geheugenkaarten.

Naar het blog over overstappen van mobiel.

tips-overstappen-nieuwe-telefoon

Apps overzetten naar nieuwe telefoon

Of je nu overstapt van iOS naar Android, van Android naar iOS of hetzelfde besturingssysteem blijft gebruiken: je kunt veel apps probleemloos overzetten. Daarmee zet je ook in-app aankopen, voortgang en bestanden over die je voor de app gebruikt.

Naar het blog over apps overzetten naar nieuwe telefoon.

Foto’s overzetten naar nieuwe telefoon

Een slimme app om makkelijk foto’s over te zetten van de ene naar de andere telefoon is Google Foto’s. Hiermee upload je foto’s van je oude telefoon naar je persoonlijke Google-cloud. Vervolgens log je op je nieuwe telefoon met hetzelfde account in. Je nieuwe smartphone downloadt dan automatisch je foto’s.

Wil je weten hoe je foto’s van je iPhone naar een pc of Mac verplaatst? Dat lees je in dit blog. Je kunt dan met een kabeltje de foto’s naar je nieuwe telefoon verplaatsen.

WhatsApp overzetten naar nieuwe telefoon

Tenzij je met een schone lei wilt beginnen, wil je niet al je WhatsApp-gesprekken kwijtraken wanneer je overstapt van telefoon. Je kunt je WhatsApp-gesprekken overzetten als je overstapt van Android naar Android of van iOS naar iOS. Het is helaas niet mogelijk om je WhatsApp-gesprekken over te zetten als je nieuwe telefoon een ander besturingssysteem heeft dan je vorige.

Naar het blog over WhatsApp overzetten naar een nieuwe telefoon.

Succes!

Deel dit artikel