T-Mobile blog Founders blog
Unlimited support: vanaf nu is T-Mobile partner van TeamNL! t-mobile teamnl partner nocnsf Unlimited support: vanaf nu is T-Mobile partner van TeamNL! t-mobile teamnl partner nocnsf
Overzicht Entertainment

Unlimited support: vanaf nu is T-Mobile partner van TeamNL!

08-02-2023 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
08-02-2023 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Geen overwinning zonder trainingsmaatje die ook vroeg opstaat. Geen medaille zonder coach die al je data analyseert. Geen comeback zonder motiverende appjes van je vrienden. Unlimited ambitie kan niet zonder Unlimited support. Om als sporter een topsporter te worden, heb je niet alleen zeeën van ambitie nodig, maar ook de nodige support. We zijn supertrots dat T-Mobile de komende vier jaar partner is van NOC*NSF en TeamNL. 

Unlimited support: vanaf nu is T-Mobile partner van TeamNL! t-mobile teamnl partner nocnsf

The team behind the team

Sport en telecommunicatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als sporter maak je tenslotte gebruik van data en apps om inzicht te krijgen en te geven in je prestaties en om fitter te worden. Ook de supporters zijn een belangrijke schakel. Søren Abildgaard, CEO van T-Mobile Nederland: “Via onze diensten staan sporters rechtstreeks in contact met hun achterban. Vrijwilligers, familieleden, vrienden, fans zijn van groot belang, want ambities verwezenlijken doe je niet alleen. We zijn enorm trots dat wij vanaf nu ook ons steentje mogen bijdragen als nieuwe partner van TeamNL en NOC*NSF.”

Van topsport tot breedtesport

Met deze samenwerking ondersteunen we niet alleen de topsporters, maar dragen we ook bij aan de missie van NOC*NSF om Nederland het sportiefste land ter wereld te maken. Dit doen we door maatschappelijke projecten om de sportdeelname en bewegen in Nederland te stimuleren. Want, volgens Marc van den Tweel, algemeen directeur van NOC*NSF, is vooral de sportdeelname onder jongeren nog lang niet terug op het niveau van voor de coronacrisis. En dat terwijl sport juist zoveel plezier geeft! 

Tisha van Lammeren, CCO van T-Mobile Nederland zegt daarover: “Sporten is niet alleen leuk en heeft een sterke sociale component, maar de positieve bijwerking is ook dat lichaamsbeweging de hersenen stimuleert en ervoor zorgt dat je mentaal weerbaarder wordt en positiever in het leven staat. Deze samenwerking is dus in alle opzichten en voor alle partijen een win-win.”

Lees hier de ins en outs over de samenwerking tussen T-Mobile en TeamNL!

Unlimited support: vanaf nu is T-Mobile partner van TeamNL! T-mobile teamnl partner nocnsf aankondiging 2
Deel dit artikel