Populaire zoekopdrachten

Overzicht Geen categorie

Paypal laat gebruikers geld overmaken via Siri

10-11-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
10-11-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Allerlei banken en bedrijven doen hun best om het steeds makkelijker te maken om geld over te maken naar vrienden en familie. Denk aan apps als Bunq, Tikkie en Twyp. Er is echter één bedrijf dat het nog makkelijker heeft gemaakt dan deze apps al doen: Paypal. iPhone-gebruikers kunnen namelijk voortaan geld overmaken via Siri.

Waar dit soort functies vaak enkel in het Engels beschikbaar zijn, is dat hierbij niet het geval. Het werkt gewoon in het Nederlands!

Als je de nieuwste versie van de Paypal-app hebt kun je geld overmaken door simpelweg “He Siri, stuur vijftig euro naar Youssef via PayPal” te zeggen. Vervolgens kun je de opdracht met één klik bevestigen en uitvoeren. Handig, want dat scheelt je een aantal handelingen en dus tijd.

Voorwaarde is uiteraard wel dat de ontvanger natuurlijk ook Paypal gebruikt. Hij of zijn heeft niet per se de app hebben, maar heeft wel een account nodig bij de betaaldienst. Hopelijk komen daarom andere apps, zoals die van de verschillende banken in Nederland, binnenkort met dezelfde functie.

Foto: Shutterstock

Deel dit artikel