Supersnel internet? Glasvezel!

Woon jij in Den Haag en wil jij supersnel internet (tot 1 Gbit/s) in huis? Neem Glasvezel! Op deze pagina lees je er alles over.

Glasvezel in Den Haag
Als fanatieke gamer wil je meer dan alleen maar de beste hardware en snelste internetverbinding. Je wilt natuurlijk ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en gebeurtenissen in de gamewereld.

Een goede manier om direct op de hoogte te blijven terwijl je met andere dingen bezig bent of onderweg bent, is door middel van podcasts. We hebben de 6 beste podcasts voor gamers op een rijtje gezet.

Gamer.nl

Deze podcast wordt gepresenteerd door twee ervaren game journalisten: Ron Vorstermans en Erik Nusselder. Ze praten je wekelijks bij over het laatste nieuws in de wereld van games in hun podcast Gamer.nl. Vorig jaar werd deze podcast genomineerd voor beste podcast.

Te luisteren via Apple Podcasts

Gamekings podcast

Ook de Gamekings kunnen in dit lijstje niet ontbreken. Ze zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot sterren in de Nederlandse gamewereld en zijn vooral bekend van hun video’s op YouTube. Inmiddels hebben ze doorgepakt en stoppen ze hun tijd ook in het maken van podcasts. Deze gaan over games, consoles, events en de game-industrie: alles wat je over games wilt weten dus.

Te luisteren via Apple Podcasts

Game Scoop

Bij de fanatieke gamers zal IGN niet onbekend in de oren klinken. Dit platform heeft ook een eigen podcast, genaamd Game Scoop. Hierin worden alle soorten games besproken. Van PS4 tot Xbox One, Nintendo Switch en meer. Verwacht in deze podcast de nieuwste updates uit de gamewereld, en interessante throwbacks.

Te luisteren via Apple Podcasts

Praatje Podcast

Deze Nederlandstalige podcast wordt gepresenteerd door Sven en Johan. Zij praten je bij over Videogames, films, muziek en technologie. De twee presentatoren zijn al 20 jaar bevriend met elkaar en dat is dan ook te horen in de gesprekken. Ze durven elkaar tegen te spreken over verschillende stellingen, wat als luisteraar interessant is om de onderwerpen van beide kanten te kunnen bekijken. Interessante discussies over de laatste ontwikkelingen.

Te luisteren via Apple Podcasts

Nerd Culture

Ook deze podcast wordt gemaakt door Gamekings en is vooral interessant voor de echte gameliefhebbers. Boris ontvangt wekelijks gasten in de Nerd Culture podcast om te kletsen over hun facinatie voor gaming, tech, Star Wars en meer.

Te luisteren via Apple Podcasts

What’s Good Games: A Video Game Podcast

Hoewel de game-industrie voorheen voornamelijk gezien werd als iets voor mannen, is dat tegenwoordig steeds minder het geval. Het leuke aan deze podcast is dat zij een aantal van de meest getalenteerde vrouwen uit de game-industrie in de spotlights zetten. Het wordt gepresenteerd door de drie vrouwen: Andrea Rene, Brittney Brombacher en Kristine Steimer. Ze hebben kennis van de industrie én laten hun vrouwelijke inzicht los op de games. Zeker de moeite waard om eens naar te luisteren.

Te luisteren via Apple Podcasts

Supersnel internet? Glasvezel!

Woon je in Eindhoven en wil je je nu al inschrijven voor meer informatie over de mogelijkheden van Glasvezel op jouw adres? Laat dan hier je gegevens achter zodat we je hier als eerste bericht over kunnen sturen.

Blijf op de hoogte
Beeld: Shutterstock