Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Entertainment

Polar komt met slim sporthorloge met Android Wear

04-08-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
04-08-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Fanatieke sporters die graag hun sportdata bijhouden, hebben daar een nieuwe optie voor bij: de Polar M600. De smartwatch van Polar is waterbestendig en heeft een batterijduur van twee dagen. Het bedrijf biedt deze nieuwe smartwatch nu te koop aan en richt zich daarmee op mensen die veel sporten en preciezer willen weten wat er in hun lichaam gebeurt.

Zo bevat de smartwatch zes lampjes om je hartslag te meten, in plaats van de gebruikelijke vier in een smartwatch. Daarnaast kan het apparaat samenwerken met andere producten van de fabrikant. Het horloge draait op Android Wear, het besturingssysteem voor smartwatches van Google. Daardoor heb je meer keuze om bijvoorbeeld het scherm van het apparaat naar eigen smaak aan te passen.

Dat maakt de Polar M600 qua software even uitgebreid als elke andere smartwatch, terwijl het aan zijn uiterlijk juist meer op een fitnesstracker lijkt. De rubberen beschermlaag en compacte uiterlijk laten zien dat het apparaat vooral gemaakt is voor je workouts, in plaats van dagelijks gebruik.

Omdat het ding op Android Wear draait zijn er verschillende sportapps te installeren die je kunnen helpen bij je bewegingen. Daarnaast kun je op je smartphone ook aan de slag met de eigen app van de fabrikant: Polar Flow. En je kunt hem koppelen aan de populaire hartslagmeters van Polar.

Je kunt de Polar M600 kopen via de website van het bedrijf.

Polar-M600-2

Deel dit artikel