Populaire zoekopdrachten

Overzicht Mobiel

Is onbeperkt internet beschikbaar voor Prepaid?

24-09-2020 Leestijd: 2 min. Deel dit artikel
24-09-2020 Leestijd: 2 min. Deel dit artikel

Prepaid in het kort

Prepaid is de beste keuze als jij je telefoon niet zo vaak gebruikt. Of als je wél bereikbaar wilt zijn, maar zelf weinig minuten of MB’s verbruikt. Met Prepaid koop je namelijk vooraf tegoed om te bellen en internetten. Je zit dus nergens aan vast. Het enige dat je hoeft te doen, is zelf de telefoon regelen om via Prepaid bereikbaar te zijn.

Wat zijn de Prepaid tarieven?

Prepaid is de betaalbaarste keuze als je niet veel belt, sms’t en mobiel internet. Met Prepaid tegoed betaal je de volgende tarieven:

  • Bellen: € 0,20 per minuut
  • Sms’en: € 0,15 per sms
  • Internetten: € 0,10 per MB

Voor een vast, laag tarief Prepaid gebruiken? Dat kan ook, namelijk door Prepaid bundels te kopen.

Kun je met Prepaid onbeperkt internetten?

Ja, met de Unlimited Data bundel kun je met Prepaid onbeperkt internetten voor een bepaalde periode. Zo heb je voor € 2,95 al Unlimited Internet voor 1 dag. Wil je het hele weekend onbeperkt internetten met Prepaid? Kan ook, want voor € 5 heb je de Unlimited Internet weekend bundel.

Welke mogelijkheden heb ik met onbeperkt internetten voor Prepaid?

De onbeperkte internetbundels voor Prepaid kunnen op allerlei manieren van pas komen. Bijvoorbeeld als je een weekendje weg gaat naar een locatie zonder wifi. Je Prepaid tegoed gaat er dan een stuk sneller doorheen dan wanneer je telefoon thuis via wifi is verbonden met internet. In dat geval is het slim om een paar euro te investeren in een bundel, want dan ben je goedkoper uit dan wanneer je het reguliere Prepaid tarief betaalt. Een onbeperkte Prepaid internetbundel is ook ideaal als je met de kinderen op vakantie gaat naar de andere kant van het land. Tijdens de autorit kunnen ze dan zorgeloos streamen en surfen en verloopt de reis een stuk prettiger. Iets om te overwegen!

prepaid onbeperkt internet mogelijkheden

Andere Prepaid bundels

Hoef je niet per se onbeperkt te internetten met je Prepaid, maar wil je langere tijd tegoed hebben? Dan is een van de andere Prepaid bundels een aanrader. We zetten ze graag voor je op een rij.

Prepaid Combibundels:

  • 500MB + 5 minuten/sms’jes/MB’s: € 7,50
  • 1GB + 10 minuten/sms’jes/MB’s: € 10,-
  • 2GB + 15 minuten/sms’jes/MB’s: € 15,-
  • 4GB + 20 minuten/sms’jes/MB’s: € 22,50

Overige bundels:

  • Internet S bundel (300 MB, geen minuten/sms’jes): € 5,-
  • Unit S bundel (100 units, 1 unit is 1 minuut, sms’je of MB): € 4,95

Deze Prepaid bundels betaal je vooraf en zijn een maand geldig. Je kunt deze bundels maandelijks opzeggen of activeren via de My T-Mobile app. Daar controleer je ook je verbruik, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Prepaid en onbeperkt internetten: wanneer is een abonnement handiger?

Met Prepaid onbeperkt internetten is handig als je normaal gesproken vrijwel geen mobiel internet gebruikt, maar dit bij uitzondering wel doet. Gebruik je je mobiele telefoon steeds vaker om te internetten? Dan past een abonnement waarschijnlijk beter bij je. Je hebt al een Sim Only abonnement vanaf € 13,50 per maand. Je hebt dan 1GB data en 120 belminuten. Ter vergelijking: als je 1GB data verbruikt met Prepaid, heb je € 100,- aan tegoed nodig. Makkelijk bespaard!

Deel dit artikel