Populaire zoekopdrachten

Overzicht Geen categorie

Qanda is de grote winnaar van The Next Web startup competitie

28-05-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
28-05-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Honderden startups meldden zich dit jaar aan voor Boost: De startup competitie van The Next Web conferentie. Uit die vele inzendingen werden er door de vakjury, bestaande uit investeerders, media en mensen uit het bedrijfsleven, uiteindelijk 20 geselecteerd die hun verhaal mochten pitchen op het event zelf. Tijdens de finale werd bekend gemaakt dat Qanda de meest veelbelovende startup van dit moment is.

Ben je als ondernemer benieuwd naar de laatste innovaties op het gebied van productiviteit, technologie, groei en connectiviteit? Check dan Founders, onze zakelijke blog!

T-Mobile was dit jaar voor het eerst sponsor van Boost, omdat wij het talent van jonge ondernemers die met mobiele technologie een verschil in de wereld willen maken graag willen aanmoedigen. Randy van Essen, onze brand director, nam plaats in de jury en legt uit waarom hij zo enthousiast is over Qanda: “Met Qanda kun geschreven interview vragen stellen aan iemand die gelijk via video kan antwoorden. Dat maakt de toekomst van journalistiek niet alleen eenvoudiger, maar ook toegankelijker omdat het zo volledig mobiel wordt.

In de jury van Boost zaten dit jaar ook mensen van EQT Ventures, Wakoopa en TQ. De winnaar gaat er met een geldbedrag van €25.000 vandoor om hun idee verder te ontwikkelen. Je kunt Qanda zelf uitproberen als je over een iPhone of iOS device beschikt: De app is gratis beschikbaar via iTunes.

Boost

Deel dit artikel