Populaire zoekopdrachten

Overzicht Entertainment

Qrash, nooit meer een feestje missen

19-10-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
19-10-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Je kent het wel. Je zit op zaterdagavond met je vrienden in de kroeg of bij iemand thuis en hebt zin in een leuk feestje. Dan zit je altijd met hetzelfde probleem: waar gaan we heen?

Waar je zin in hebt, daar kom je nog wel uit. Maar dan komen de andere vraagstukken. Wat is er allemaal te doen vanavond? Zijn er feestjes waarvan je het bestaan niet kende? En natuurlijk de grote vraag, zijn er nog kaarten?

Standaard zaterdagavond-probleem, waar we allemaal de uitkomst wel van kennen. Voor de leukste kaartjes zijn in de (voor)verkoop geen kaarten meer verkrijgbaar, en je hebt geen zin om op de gok een taxi te nemen, niet wetende of je aan de deur nog met al je vrienden naar binnen past. Dus eindig je op de plek waar je eigenlijk altijd al heen gaat. Of kom je helemaal de bank niet af…

Gelukkig leven we in een tijd waar voor alle problemen oplossingen bedacht worden, zo ook voor dit probleem. En dat in de vorm van de app Qrash.

Qrash vertelt je via zijn app precies welke feestjes er gaande zijn die avond. Je kunt de line-up beluisteren, en direct kaarten kopen, zelfs als de voorverkoop al gesloten is. Weg met die ‘fear of missing out’ dus!

Het toffe aan Qrash vind ik vooral dat het realtime is. Stel, er is tijdens ADE (Amsterdam Dance Event) een feest waar je heel graag heen wilde, maar het is uitverkocht. Je kunt dat event dan op je wishlist zetten, om te kijken of er last-minute kaarten beschikbaar komen. En dat gebeurt, want elk feest heeft bijvoorbeeld wel VIP’s die niet op komen dagen. En de organisatie wil de club wil toch maximaal gevuld hebben.

qrash_1

Makkelijk opgelost: de organisatie kan die kaarten dan via Qrash alsnog in de verkoop doen (winst!) en jij kan alsnog naar het feestje (winst!). Weg met die zaterdagavondvraagstukken. Trek je partysneakers maar aan.

Happy Qrashing!

Deel dit artikel