Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Entertainment

Scosche komt met hartslagmeter die wél exacte resultaten oplevert

27-06-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
27-06-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

De hartslagmeters in smartwatches of wearables zijn lang niet altijd zo precies als je graag zou willen. De Scosche Rhythm+ zou best eens de uitzondering op de regel kunnen zijn.

De Rhythm+ maakt gebruik van groen en geel licht om je bloedsomloop te scannen. Hierbij maakt de huidskleur geen verschil voor de nauwkeurigheid van de resultaten en dat komt goed uit, want je koopt een dergelijk product natuurlijk om je trainingsresultaten zo exact mogelijk te meten.

Doorgaans zijn borstbanden met een hartslagmeter een stuk preciezer, maar uit tests van de Rhythm+ blijkt dat de wearable bijna net zo goed scoort. Daarnaast werkt het product van Scosche samen met veel populaire fitness-apps, zoals MyFitnessPal en Nike Run.

De Rhythm+ werkt alleen als hartslagmeter, dus voor functies als sleeptracking zul je nog steeds een andere wearable moeten kopen. Het goede nieuws: de accu houdt het zo’n acht uur lang vol, dus zelfs tijdens langere workouts zul je ‘m constant kunnen gebruiken. Ook de prijs valt in positieve zin op: voor 109 euro is deze nauwkeurige hartslagmeter van jou.

Deel dit artikel