Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

Deze ronde schijf is de vreemdste smartphone ooit

21-06-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
21-06-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

De Runcible is een bijzonder apparaat, maar we weten nog niet of we nu echt iets hebben aan deze smartphone-hybride of dat we er eigenlijk helemaal niets mee kunnen en dit de vreemdste smartphone ooit is.

Het apparaat van Monohm is compleet anders dan normale smartphones. De Runcible is rond en draait op Android, maar maakt geen gebruik van de Google Play Store. In tegenstelling tot andere gadgets is het niet nodig om na een of twee jaar een nieuwe variant te kopen. Sterker nog: de Runcible hoeft nooit vervangen te worden.

Monohm zorgt ervoor dat je onderdelen kunt upgraden wanneer jij dat wilt. Zo is het mogelijk om de Runcible zelf te voorzien van een nieuwe accu, extra geheugen te installeren en nieuwe software te installeren. Dat moet het voor designers interessant maken om het apparaat te zien als een leeg vel papier waar ze zelf mee aan de slag kunnen.

Of dat uiteindelijk een apparaat oplevert dat echt nuttig is voor eindgebruikers? Dat is de vraag. Mocht je daar wel van overtuigd zijn, dan kun je hier een reservering plaatsen. De Runcible is leverbaar vanaf september.

Deel dit artikel