Populaire zoekopdrachten

Overzicht Mobiel

Samsung Galaxy Note 10: de beste smartphone voor gamers, vloggers en filmfans

07-08-2019 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
07-08-2019 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Samsung presenteert de Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+. Een nieuwe smartphone met een 6.3 en 6.8 inch display die wel eens de beste smartphone van dit moment zou kunnen zijn voor fanatieke filmfans, bingewatchers, vloggers en gamers. We geven je alvast vijf redenen waarom dit zo is.

1. Slimme batterij

De Samsung Galaxy Note 10 beschikt over een zogenaamde intelligente batterij. Dit zorgt ervoor dat je smartphone automatisch in een soort ‘powersave’ modus gaat als je het toestel even niet gebruikt. Deze technologie wordt gevoed door AI (artificial intelligence) en wordt na verloop van tijd dus steeds slimmer op basis van jouw gebruikersgedrag.

Zo hou je aan het eind van de dag dus batterij over als je nog even een film of serie wil kijken! Is je batterij toch een keer leeg? Dankzij de Fast Charging 2.0 functionaliteit in de Galaxy Note 10 toestellen is je smartphone sneller opgeladen dan menig ander toestel.

2. Infinity display

De Samsung Galaxy Note 10 heeft een 6.3 inch display, de Note 10+ zelfs een 6.8 inch. Daarmee is dit een grotere smartphone dan bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S10+. Zo’n grotere smartphone wordt ook wel een ‘phablet’ genoemd, omdat het eigenlijk tussen een smartphone en tablet in zit. Ideaal voor gamers en liefhebbers van video omdat je beeldscherm veel groter is. Het luxe Cinematic Infinity Display zorgt bovendien voor een kristalheldere weergave van video. Het is alsof je thuis voor de buis zit.

3. S-Pen

De Note 10 en Note 10+ beschikken beiden over een zogenaamde intelligente S-Pen. Handig als je graag handgeschreven notities maakt op je toestel en deze automatisch om wil laten zetten naar tekst. Maar ook als je zelf graag video’s monteert is de S-Pen een uitkomst. Je kunt namelijk veel nauwkeuriger werken met behulp van de ingebouwde videosoftware op de Note 10. De S-Pen matcht trouwens met de kleur van je toestel: zilver of zwart. Wel zo stijlvol!

4. Camera

De camera op de Note 10 doet niet onder voor een professionele foto- of vlogcamera. Je schiet er perfecte plaatjes mee in daglicht, maar ook als het donker is lever je niet in op beeldkwaliteit. Dankzij Super Steady technologie in het toestel heb je bovendien geen last meer van schokkende beelden bij het filmen. Ook bijzonder is de slimme selfie feature in de Note 10: hiermee kun je zelfs op afstand een selfie maken!

5. Dolby Atmos stereo speakers

Om optimaal te kunnen genieten van je favoriete films, series en games is goed geluid minstens zo belangrijk als een kraakhelder beeldscherm. Ook daaraan is gedacht op de Galaxy Note 10. Dankzij twee ingebouwde stereo speakers van AKG is het geluid ook zonder koptelefoon optimaal. En dankzij Dolby Atmos ondersteuning kun je zelfs complete films afspelen vanaf dit apparaat, met geluid alsof je in de bioscoop zit.

Samsung Galaxy Note 10 nu te bestellen

De Samsung Galaxy Note 10 is vanaf nu te bestellen bij T-Mobile. Tijdens de pre-order periode t/m 22 augustus 2019 krijg je €100 korting als je je oude smartphone inruilt. Ga voor de actievoorwaarden naar deze pagina.

T/m 9 september 2019 krijg je bovendien een abonnement van 10GB per maand voor de prijs van een 5GB abonnement. Snel bij zijn dus! Vanaf 23 augustus 2019 zullen de eerste Note 10 toestellen worden uitgeleverd in volgorde van bestelling.

Deel dit artikel