Populaire zoekopdrachten

Overzicht Mobiel

Samsung Galaxy S10e: Een kleine smartphone met grote power

05-08-2019 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
05-08-2019 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

De Samsung Galaxy S10e is een ideale smartphone voor mensen die niet willen inleveren op features, maar wel op formaat en prijs. We geven je drie hele goede redenen waarom de Samsung Galaxy S10e wel eens jouw nieuwe smartphone zou kunnen zijn.

1. Compact formaat

De Samsung Galaxy S10e is een kleine smartphone. Vooral in verhouding tot de veel grotere Samsung S10 en S10+ is dit handzame model veel beter op te bergen in een (kleine) broekzak of handtas. Ook in je hand ligt dit toestel veel comfortabeler. En daar komt ook nog bij dat de S10e een stuk lichter is dan de meeste smartphones.

2. Net zo goed als een grote smartphone

Net als de ‘normale’ Galaxy S10 en S10+ beschikt de S10e over een prachtige metalen case met glazen beeldscherm. De afwerking is net zo luxe als zijn grotere broers.

Ook qua features lever je met de Samsung S10e amper iets in ten opzichte van de grotere modellen. Zo heeft de S10e een fysieke vingerafdrukscanner die het makkelijk maakt om je toestel in een handomdraai te ontgrendelen.

3. Lager maandbedrag met T-Mobile Recycle Deal

De aanschaf van een Samsung Galaxy S10e is nu extra aantrekkelijk omdat je gebruik kunt maken van T-Mobile’s Recycle Deal. Dat betekent dat je een lager maandbedrag betaalt, als je je toestel aan het eind van je abonnement weer inlevert.

T-Mobile zorgt er vervolgens samen met Closing the Loop voor dat je oude toestel op verantwoorde wijze wordt gerecycled. Gebruik maken van T-Mobile Recycle Deal scheelt dus niet alleen in je portemonnee, je draagt ook bij aan een vermindering van e-Waste!

Deel dit artikel