T-Mobile blog Founders blog
samsung galaxy s23 ultra camera mobiel samsung galaxy s23 ultra camera
08-02-2023 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Dit zijn de ongekende cameramogelijkheden van de beste Samsung ooit

Dit kun je met de Samsung Galaxy S23 Ultra camera’s

Verbeterde lenzen, professionele opnames met veel diepte en helderheid en zelfs ’s nachts perfecte beelden: dit zijn de Samsung Galaxy S23 Ultra camera’s in een notendop. In dit blog lees je alles over cameramogelijkheden van deze smartphone. Van de goede cameraspecificaties tot toffe, nieuwe manieren om foto’s en video’s te maken.

Ontmoet de Samsung Galaxy S23 Ultra

De Samsung Galaxy S23 Ultra is samen met de Samsung Galaxy S23 en de Samsung Galaxy S23+ de grote trots van Samsung in 2023. Alle drie deze Samsung telefoons hebben grensverleggende mogelijkheden op ieder gebied, waaronder de camera’s. Het paradepaardje van de serie? Dat is de Samsung Galaxy S23 Ultra. Lees hier meer over alle Samsung Galaxy S23 specificaties.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Dag en nacht professionele opnames, verbeterde foto’s door de AI Image Enhancer en 10x optische zoom. Koop nu de Samsung Galaxy S23 Ultra en ontdek de beste camera’s van dit moment.

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Samsung Galaxy S23 Ultra Zwart Samsung Galaxy S23 Ultra Crème Samsung Galaxy S23 Ultra Groen Samsung Galaxy S23 Ultra Lavendel

Op een rijtje: de camera’s van de Galaxy S23 Ultra

De Galaxy S23 Ultra hoort op alle vlakken tot de allerbeste smartphones ooit. Ook vanwege zijn ongekend professionele camera’s. Met de vijf verschillende camera’s kun je je dag en nacht creatief uitleven. Dit zijn de camera’s:

Achterkant

  • Hoofdcamera van 200 megapixel: f/1,7 diafragma, optische beeldstabilisatie, Phase Detection autofocus
  • Ultragroothoeklens van 12 megapixel: f/2,2 diafragma, x-graden hoek, Dual Photodiode autofocus
  • Telelens van 10 megapixel: f/2,4 diafragma, 3x optische zoom, optische beeldstabilisatie, Dual Photodiode autofocus
  • Telelens van 10 megapixel: f/4,9 diafragma, 10x optische zoom, optische beeldstabilisatie, Dual Photodiode autofocus

Voorkant

  • Selfiecamera van 12 megapixel: x sensorgrootte, f/2,2 diafragma, Dual Photodiode autofocus
1

Dit kun je met de Samsung Galaxy S23 Ultra camera’s

De camera’s van de Samsung Galaxy S23 Ultra beschikken over de nieuwste technologie en behoren tot de beste camera’s die je in een smartphone kunt vinden. Vooral de hoofdcamera is een echt pronkstuk. Van professionele groepsfoto’s overdag tot plaatjes van de sterrenhemel midden in de nacht, alles is mogelijk.

De waanzinnige hoofdcamera van 200 megapixel

De hoofdcamera van de Samsung Galaxy S23 Ultra is één van de beste smartphonecamera’s van het moment. De 200-megapixelcamera heeft de hoogste resolutie die een Galaxy telefoon tot nu toe heeft gehad. Hiermee maak je dag en nacht professionele opnames met veel diepte, details en helderheid. De camera legt miljoenen kleuren vast tot in het kleinste detail, zelfs bij tegenlicht of weinig licht. Dit ook dankzij het grote diafragma van f/1,7 en de Nightography functie. Ideaal wanneer je een gezellig etentje of een tof concert wil vastleggen. Alsof een pro de beelden heeft geschoten!

200 megapixel hoofdcamera

De allerhoogste resolutie van een Galaxy telefoon tot nu toe!

>
Space Zoom

Inzoomen op de sterrenhemel? Het kan met 100x Space Zoom in de telelens.

>
AI Image Enhancer

Slimme kunstmatige intelligentie die je foto’s er nog beter uit laten zien.

Fotografeer de sterrenhemel met Space Zoom

Samsung heeft de Galaxy S23 Ultra uitgerust met twee verschillende telelenzen van 10 megapixel. Eentje met 3x optische zoom en eentje met 10x optische zoom. Dit betekent dat je zonder kwaliteitsverlies ontzettend ver kunt inzoomen.

 Als je de telelens met 3x optische zoom gebruikt, is het net alsof je door een verrekijker fotografeert. Nog verder inzoomen? Dat kan met de telelens met 10x optische zoom. Deze is ook nog eens uitgerust met 100x Space Zoom. Deze lens gaat zo ver, dat hij geschikt is voor Astrography: inzoomen op de sterren en de maan zonder scherpte te verliezen.

Scherpe selfies en prachtige panorama’s

Maak je graag selfies? De camera aan de voorkant van de Galaxy S23 Ultra heeft 12 megapixel. Iedere foto die je maakt is helder en scherp, waardoor je er altijd goed op staat. De verbeterde AI-nachtmodus Nightography is ook voor het eerst beschikbaar op de selfiecamera. Ook ’s nachts maak je dus de mooiste selfies. Wil je een groepsfoto maken of een panorama van een mooi landschap op vakantie? Dat kan met de ultragroothoeklens van 12 megapixel.

2

Indrukwekkende cameramogelijkheden

De Galaxy S23 Ultra heeft allerlei fijne functies die je foto’s nóg beter maken. We lichten er een paar voor je uit.

Nightography

Dankzij Nightography kun je met deze smartphone ook ’s nachts of in situaties met weinig licht superheldere foto’s maken. De verbeterde nachtmodus is uitgebreid met Night Portrait en Night Selfie. Met de nieuwste AI-technologie en een lange sluitertijd zorgen de camera’s van de Galaxy S23 Ultra ervoor dat details in het donker beter naar voren komen. Dit werkt niet alleen bij foto’s, maar ook bij video’s. Als je een opname maakt met Night Video of Night Selfie Video blijven je beelden stabiel en wordt de achtergrond scherper gemaakt.

AI Image Enhancer

AI Image Enhancer is een kunstmatige intelligentie die vanzelf je foto verbetert op het gebied van kleur, scherpte en contrast. En dat met slechts één klik. Hartstikke handig als een foto net niet het gewenste resultaat geeft. De kunstmatige intelligentie maakt ’m dan wél picture perfect!

Space- en Optical Zoom

De twee telelenzen van de Samsung Galaxy S23 Ultra zijn ideaal wanneer je objecten ver weg wil fotograferen. Vooral de tweede telelens is een echte parel. Deze beschikt over 10x optische zoom en wel 100x Space Zoom. Deze lens gaat zo ver dat je zelfs kunt inzoomen op de nachtelijke sterrenhemel, zonder scherpte te verliezen.

3

Samsung Galaxy S23 Ultra met abonnement? Het kan!

De Samsung Galaxy S23 Ultra camera’s behoren tot de beste van 2023. En het goede nieuws is: je kunt nu bij ons de Samsung Galaxy S23 Ultra krijgen met een telefoonabonnement. Ga je veel fotograferen en filmen? En deze beelden delen met anderen? Een slimme keuze is dan ons Unlimited abonnement. Zo hoef je je geen zorgen te maken als je een video in 4K of 8K uploadt.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Dag en nacht professionele opnames, verbeterde foto’s door de AI Image Enhancer en 10x optische zoom. Koop nu de Samsung Galaxy S23 Ultra en ontdek de beste camera’s van dit moment.

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Samsung Galaxy S23 Ultra Zwart Samsung Galaxy S23 Ultra Crème Samsung Galaxy S23 Ultra Groen Samsung Galaxy S23 Ultra Lavendel
Deel dit artikel