T-Mobile blog Founders blog
samsung galaxy watch5 lte multisim
Overzicht Entertainment

Samsung Galaxy Watch5 LTE is dé smartwatch met Multisim

10-08-2022 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
10-08-2022 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Met de onthulling van de nieuwe Samsung Galaxy Z Flip4 en de Galaxy Z Fold4 is ook de Samsung Galaxy Watch5 aangekondigd. De nieuwe smartwatch barst van de voordelen. In dit blog vertellen we je alles over de Galaxy Watch5. Wat kan de nieuwe smartwatch? Wat zijn de voordelen? Hoe werkt Multisim met de LTE-versie? En hoe haal je daar alles uit?

Tip! Koop je één van de nieuwe opvouwbare telefoons van Samsung? Dan krijg je de smartwatch bij T-Mobile er gratis bij. En er is meer goed nieuws: de LTE versie van de Galaxy Watch5 is beschikbaar met Multisim. Wees er snel bij, want deze actie loopt van 10 augustus tot en met 2 oktober en op = op!

Samsung Galaxy Z Fold4

De opvouwbare Samsung Galaxy Z Fold4 is misschien wel de meest innovatieve telefoon van dit jaar! Ook is hij op elk vlak een uitblinker. Van zijn specificaties tot camera en van zijn extra’s tot natuurlijk de baanbrekende schermen.

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Samsung Galaxy Z Fold 4 Zwart Samsung Galaxy Z Fold 4 Groen

Even voorstellen

De Samsung Galaxy Watch5 LTE en de Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE zijn de nieuwe tophorloges van Samsung. Ze zijn stijlvol en de mogelijkheden om ze naar eigen smaak aan te passen zijn bijna eindeloos. Het is de ideale gadget wanneer je graag sport. Hij meet al jouw bewegingen. Omdat hij 4G ondersteund (vandaar de term ‘LTE’ in zijn naam, een ander woord voor 4G) kun je in combinatie met Multisim overal mobiel internetten op het horloge. Zonder dat je telefoon in de buurt is!

samsung galaxy watch5 lte multisim kopen

Dit kan de Samsung Galaxy Watch5 LTE

Uiteraard ontvang je op Samsung Galaxy Watch5 LTE al je berichten. Maar dat is slechts het begin. We zetten de belangrijkste punten op een rij.

Hij meet je gezondheid

Wil je weten hoe gezond je bent? Dan geeft de Samsung Galaxy Watch5 LTE je alle informatie. Hij meet bijvoorbeeld je hartslag en bloeddruk. Op die manier zie je of de oefeningen die je doet effect hebben. Heb je slaapproblemen? Dan biedt de smartwatch hulp. Hij geeft advies wanneer het verstandig is om naar bed te gaan. Ben je in dromenland? Dan meet de Watch5 hoe diep je slaapt. Ook houdt hij, als je dat wil, voor vrouwen de menstruatiecyclus bij.

Technische voordelen

De Samsung Galaxy Watch5 LTE krijg je gratis bij aanschaf van de nieuwe Galaxy Z Fold4 en Z Flip4. Via de Galaxy Connected Experience worden gegevens tussen deze apparaten gedeeld. Zo vind je op je telefoon een overzicht van al jouw activiteiten. De nieuwe smartwatch gebruik Fast Charging, waardoor hij snel is opgeladen. En met een volle batterij gaat hij langer mee dan de vorige modellen.

Pas hem naar eigen smaak aan

De Samsung Galaxy Watch5 LTE heeft veel verschillende Watch faces om uit te kiezen. Zo is er altijd wel een uiterlijk dat bij je past. Dat geldt ook voor de beschikbare bandjes. De keuze is echt reuze.

Altijd gemotiveerd met de Galaxy Watch5 LTE

Heb je wat extra motivatie nodig om te sporten? Dan helpt de Samsung Galaxy Watch5 LTE je. Zo coacht hij je om dagelijks te bewegen. En houdt hij je prestaties perfect bij. Zo zie je via de GPS Route & Track Back wat je hebt gedaan en wat het effect is. Voor de fanatieke gebruiker zijn er veel nieuwe oefeningen om uit te kiezen.

Sensationeel: Galaxy Watch5 LTE & de Galaxy Watch5 Pro LTE met Multisim

Dankzij Multisim kun je prima alleen met de Samsung Galaxy Watch5 series LTE op pad. Met Multisim zit er een digitale kopie van je simkaart in je horloge van Samsung. Dit betekent dat je ook kunt bellen en internetten zonder dat je telefoon in de buurt is. Oftewel: je smartphone laat je thuis tijdens bijvoorbeeld het sporten!

Dankzij de tweede sim voor de smartwatch ben je bereikbaar wanneer je gebeld wordt en ontvang je altijd je berichten. De tijd van hoesjes of tasjes voor je smartphone tijdens het hardlopen zijn verleden tijd. Sport je graag met muziek? Ook dat is dankzij Multisim geen probleem! Je maakt gebruik van mobiel internet en streamt zo je favoriete muziek naar bijvoorbeeld je Galaxy Buds2.

Welke varianten van de Galaxy Watch5 series LTE zijn er?

Er zijn veel mogelijkheden om je Samsung Galaxy Watch5 naar eigen smaak aan te passen. De eerste keuze die je daarvoor maakt, is het model. Er zijn twee opties. Je hebt de Galaxy Watch5 Pro in 45mm en de Galaxy Watch5 in 40 en 44mm. Die laatste is in een 40 of 44mm-grootte verkrijgbaar.

  • De Galaxy Watch5 Pro: Zoals de naam al zegt is dit de Pro-variant en komt als 45mm-optie.. Hij is verkrijgbaar in de kleuren Silver en Black. Dankzij het grotere 45mm scherm is het net wat makkelijker om apps te selecteren en berichten te lezen.
  • De Galaxy Watch5: Daarnaast heb je het Galaxy Watch5-model. Deze heeft twee groottes: de 40 en 44 mm. De kleinste is ideaal wanneer je een smalle pols hebt. Het grotere model valt juist net iets meer op. Het 44mm model komt in de kleuren Gray, Blue en Silver. Bij het 40 mm-model heb je ook de kleuren Gray en Silver. In plaats van Blue heb je bij dit model de keuze uit de kleur Pink Gold

Wat is LTE?

We hebben het al een paar keer gehad over LTE. De LTE-versie van de Galaxy Watch5 is de variant die je voor Multisim gebruikt. LTE staat voor Long-Term Evolution en is een ander woord voor 4G.

Sla nu je slag

Wil je de Samsung Galaxy Watch5 LTE als je nieuwe smartwatch? Dan is dit het moment om je slag te slaan. Je krijgt de Galaxy Watch5 LTE 40mm bij T-Mobile gratis bij aanschaf van de nieuwe Samsung Galaxy Z Fold4 of Z Flip4. Zo ben je dus in één klap geslaagd.

Samsung Galaxy Z Flip4

De inklapbare Samsung Galaxy Z Flip4 is ontzettend klein, want je kunt hem inklappen. Uitgeklapt heeft hij net zoveel mogelijkheden als andere smartphones (en misschien nog wel meer!).

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Samsung Galaxy Z Flip 4 Zwart Samsung Galaxy Z Flip 4 Paars Samsung Galaxy Z Flip 4 Blauw Samsung Galaxy Z Flip 4 Rosé Goud
Deel dit artikel