Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Mobiel

Samsung Gear smartwatch werkt nu samen met Apple’s iPhone

09-01-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
09-01-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Maak je gebruik van een iPhone en wil je graag een smartwatch? Dan heeft Samsung nu goed nieuws. Het bedrijf heeft er namelijk voor gezorgd dat hun smartwatch samenwerkt met de Apple’s iOS. De Gear S-app en de Samsung Gear Fit-app zijn daarvoor beschikbaar gesteld in de App Store.

Met deze apps is het mogelijk om de smartwatch te koppelen aan je iPhone en zo gegevens uit te wisselen. Ook kun je daarmee apps voor je horloge downloaden, zijn instellingen aanpassen. Bovendien krijg je toegang tot de functie Find My Gear, waarmee je het horloge kunt terugvinden, mocht je hem kwijtraken.

Toch heb je volgens de Apple-kenners van iCulture met een telefoon van Samsung nog altijd meer mogelijkheden. Sowieso kun je dan kiezen uit meerdere (oudere) modellen van smartwatches. De Gear S-app werkt namelijk alleen met de Gear S2 of Gear S3 en de Gear Fit-app, logischerwijs, met de Gear Fit 2.

Zo blijft de beste combinatie meestal toch wel een iPhone met Apple Watch of een Samsung-smartwatch met een Samsung-telefoon.

Deel dit artikel