Populaire zoekopdrachten

Overzicht Mobiel

Galaxy-alert! Samsung Unpacked op 14 januari

07-01-2021 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
07-01-2021 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Wat is Samsung Unpacked?

Samsung Unpacked is de naam voor evenementen waar Samsung nieuwe toptelefoons lanceert. Op Samsung Unpacked in het voorjaar van 2020 presenteerde het bijvoorbeeld de Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra. Ook de jaren ervoor presenteerde de Koreaanse fabrikant op Samsung Unpacked steevast nieuwe toptelefoons.

Datum Samsung Unpacked 2021 bekend

Samsung wacht dit nieuwe jaar niet lang met het organiseren van een Unpacked-evenement. Dit jaar is Samsung Unpacked namelijk al op 14 januari, zo maakte de fabrikant bekend op zijn website. Die dag begint het evenement om 16.00 uur Nederlandse tijd.

samsung unpacked mogelijke galaxy s21 geruchten

Samsung Unpacked 2021: mogelijke Galaxy S21-lancering?

Nu bekend is wanneer Samsung Unpacked 2021 is, is de hamvraag natuurlijk: wat gaat de fabrikant aankondigen? Het zou zomaar kunnen dat dit de mogelijke Samsung Galaxy S21 is. Over deze onbevestigde smartphone doen al wilde geruchten de ronde. Lees ze allemaal in ons blog over mogelijke Galaxy S21-geruchten. Een greep uit de geruchten? Je leest het hieronder.

‘Drie telefoons op komst’

Volgens Android Police brengt Samsung maar liefst drie toptelefoons uit. De site voorspelt dat dit de Galaxy S21, Galaxy S21 Plus en Galaxy S21 Ultra zijn. Die moeten de Galaxy S20, Galaxy S20 Plus en Galaxy S20 Ultra uit 2020 opvolgen. Of dit echt zo is? Dat is de vraag, want Samsung reageert nooit op geruchten.

Is het design van de telefoon uitgelekt?

Mogelijk is het ontwerp van de nieuwe Samsung al bekend. Twitteraar @OnLeaks claimt foto’s in handen te hebben van wat volgens hem de Galaxy S21 en Galaxy S21 Ultra zijn. Wat er te zien is? Hele mooie telefoons! Met ultradunne schermranden, een strakke afwerking en pontificale cameramodule. Het scherm zou een hoge verversingssnelheid van 120 Hz krijgen. Hierdoor zou het scherm extra snel op je aanrakingen reageren en zouden beelden zeer vloeiend afspelen. De door @OnLeaks gepubliceerde foto’s staan hieronder.

‘Mogelijke Galaxy S21 specificaties uitgelekt’

Android Police zegt productspecificaties van de nieuwe Samsungs in handen te hebben. De site voorspelt dat de telefoons zeer krachtig worden. Dit zou te danken zijn aan de Exynos 2100-processor, die ook 5G ondersteunt. Daarnaast krijgen de telefoons volgens GSMarena minimaal 128GB opslag en 8GB werkgeheugen. In geval van de mogelijke S21 Ultra zelfs minimaal 12GB! De combinatie van de krachtige processor en vele hoeveelheid werkgeheugen zou ervoor zorgen dat apps snel opstarten en dat je snel tussen apps schakelt.

‘Indrukwekkende camera’s’

Qua camera’s zouden de nieuwe Samsung-telefoons het aan niets ontbreken. Zeker de mogelijke Galaxy S21 Ultra niet, aldus Android Central. Deze telefoon maakt volgens de site foto’s in maar liefst 108 megapixel, net als zijn voorganger (de Galaxy S20 Ultra). Of dit ook echt zo is? Dat wordt misschien op Samsung Unpacked 2021 bekend.

Samsung Unpacked 2021 live volgen

Samsung Unpacked is op 14 januari live te volgen vanaf 16.00 uur Nederlandse tijd. Dan wordt duidelijk of de mogelijke Galaxy S21 inderdaad gelanceerd wordt. Is dit het geval? Hou het T-Mobile Blog dan in de gaten voor meer informatie over de beschikbaarheid van de telefoon. Wil je niets missen? Dan kun je je nu alvast aanmelden voor Samsung Unpacked. Je weet dan zeker dat je de livestream van het evenement kunt kijken! Extra pluspunten: je krijgt zo extra voordeel én korting op allerlei vette deals. Het uitchecken waard. Succes!

Deel dit artikel