Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Entertainment

Sensor voor honkbalknuppels meet hoe hard je slaat

04-07-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
04-07-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Wil je uitgroeien tot de beste honkballer ooit, maar laat je slag te wensen over? We hebben de perfecte manier gevonden om daar iets aan te doen: een sensor voor honkbalknuppels!

Blast Motion heeft een speciale sensor ontwikkeld voor honkbalknuppels. Zo kun je de snelheid van je slag en de impact meten. Blast Motion heeft een samenwerking gesloten met Major League Baseball, de grootste honkbalcompetitie ter wereld, dus de kans is groot dat de technologie binnenkort overal opduikt.

De sensoren van Blast Motion worden beschikbaar gesteld aan alle 30 MLB-teams, terwijl de informatie getoond wordt tijdens de uitzendingen op televisie. “Dit gaat de sport in positieve zin veranderen”, aldus CEO Michael Fritzpatrick. “Dit is niet alleen geweldig voor de sport, maar ook voor de fans.”

MLB probeert er met allerlei nieuwe technieken voor te zorgen dat vooral jongeren meer interesse krijgen in honkbal. Zo zijn er ook nog een andere sensor, een sleeve om de worp te analyseren en een borstband met hartslagsensor in ontwikkeling.

Deel dit artikel