T-Mobile blog Founders blog
sim only onbeperkt bellen en internetten
Overzicht Mobiel

Onbeperkt internetten en bellen met Sim Only

09-09-2020 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
09-09-2020 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Wat is Sim Only?

Met een Sim Only-abonnement krijg je van ons alleen een simkaart. De telefoon? Die regel je zelf en betaal je dus niet tijdens de abonnementsperiode af. Aan jou de keuze: je kunt zelf een smartphone kopen of gewoon je huidige blijven gebruiken. Omdat je deze niet maandelijks afbetaalt, heb je een lagere telefoonrekening. Dat is bij T-Mobile het enige verschil tussen een abonnement met telefoon en Sim Only.

Ook met Sim Only onbeperkt internetten en bellen

Ja, ook met Sim Only kun je onbeperkt bellen en internetten bij T-Mobile. Voor Sim Only en onze abonnementen met telefoon bieden we namelijk precies dezelfde abonnementen aan:

 • 1 GB + 120 minuten bellen
  • Onbeperkt bellen optie beschikbaar
 • 5 GB + 120 minuten bellen
  • Onbeperkt bellen optie beschikbaar
 • 10 GB + 120 minuten bellen
  • Onbeperkt bellen optie beschikbaar
 • Unlimited: onbeperkt GB + bellen
  • Inclusief 5G
 • Unlimited Plus: onbeperkt GB + bellen inclusief Extra Veilig Online
 • Inclusief 5G

onbeperkt bellen en internetten sim only

Mogelijkheden van onbeperkt internetten en bellen met Sim Only

Bij T-Mobile kun je met Sim Only onbeperkt internetten en bellen vanaf € 35 per maand. Go Unlimited noemen we dat. Ondersteunt je telefoon 5G-internet? Dan kan dat ook nog eens via ons gloednieuwe 5G-netwerk. Dit is nóg sneller dan 4G en zo kijk je altijd in de hoogste kwaliteit je favoriete serie zonder haperingen.

De mogelijkheden van onbeperkt internetten en bellen met Sim Only zijn eindeloos. Van urenlang met familie aan de telefoon zitten, tot onderweg in de trein je favoriete serie bingewatchen. En van online spelletjes spelen met vrienden, tot via mobiel internet een back-up maken van je foto’s en video’s in de cloud. Met onbeperkt internet geniet je volop van alle mogelijkheden die ons netwerk je te bieden heeft. En wist je dat T-Mobile het beste mobiele netwerk heeft? Dit blijkt uit de onafhankelijke test van OpenSignal. Je hebt onbeperkt de hoogste snelheden tot je beschikking. Ideaal om alle mogelijkheden van je telefoon te benutten.

Kun je met Sim Only onbeperkt internetten en bellen in het buitenland?

Ook in het buitenland geniet je van de mogelijkheden die ons Unlimited-abonnement voor Sim Only je te bieden heeft. Met dit abonnement kun je in de hele EU onbeperkt bellen en heb je een databundel van 18 GB. Ideaal om ook een paar weken op vakantie zonder zorgen te streamen, appen en je social media-apps te gebruiken.

Het verschil tussen Unlimited en Unlimited Plus

Met Sim Only kun je gaan voor een Unlimited- of Unlimited Plus-abonnement. Deze zijn precies hetzelfde, met één verschil. Unlimited Plus heeft onze Extra Veilig Online-optie. Dit is het antivirusprogramma voor ons mobiele netwerk. Dit programma zorgt ervoor dat je geen onveilige sites kunt bezoeken en het blokkeert onbeveiligde apps. Zo ben je zonder zorgen online zonder dat je internetverbinding ook maar iets langzamer is. Deze optie is beschikbaar vanaf € 1,49 per maand.

Past een Unlimited-abonnement bij mijn gebruik?

Een Unlimited-abonnement is ideaal als je je telefoon veel gebruikt en je geen zorgen wilt maken om je verbruik. Weet je niet of dit abonnement bij je past? Gebruik op onze Sim Only-pagina de Help Mij Kiezen-functie. Daarmee achterhaal je zelf welk abonnement jou op het lijf geschreven is. Succes.

Deel dit artikel