Populaire zoekopdrachten

sinterklaas apps
Overzicht Mobiel

Sinterklaas-apps voor een heerlijk avondje

17-11-2020 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
17-11-2020 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Sint zat te denken: wat voor moois zou hij jou schenken? Hulp bij lekkere Sinterklaas-recepten of het maken van een mooi gedicht? Of juist een belletje met een fijn bericht? We schrijven het nog net niet in CAPS, maar in dit blog lees je alles over de leukste Sinterklaas-apps!

Sinterklaas-app: bellen met de goedheiligman

Ook dit jaar slaat de Sint natuurlijk geen zoet kindje over met mooie cadeaus. Maar wie weet wordt pakjesavond voor jouw zoon of dochter dit jaar extra speciaal. De Bellen met Sinterklaas-app zorgt daar wel voor!

Deze app barst van de leuke functies voor je kinderen. Zo kan je kind via de voicemail luisteren hoeveel nachtjes slapen het nog is tot pakjesavond. En kan je zoon of dochter horen wat de Sint aan het doen is, een berichtje inspreken of zijn of haar verlanglijstje doorgeven.

Het spektakelstuk van deze app is natuurlijk dat je zoon of dochter kan bellen met Sinterklaas. De Sint kan je kind aanmoedigen en een streng woordje toespreken als hij of zij niet zo zoet is geweest. Extra leuk is dat de Sint via de app je kind kan vertellen waar de pakjes liggen op pakjesavond. Magisch!

De Bellen met Sinterklaas-app is gratis te downloaden voor Android en iOS en biedt in-app aankopen voor extra mogelijkheden.

Rijmpiet: de beste Sinterklaas-app voor gedichten

Wie pakjesavond zegt, zegt … gedichten! Niets leuker dan lootjes trekken om elkaar te trakteren op een cadeau met een mooie rijm. Maar ja: soms wil het maken van een gedicht niet vlotten. Het geheim van Sinterklaas? Hij heeft een Rijmpiet in dienst! En in app-vorm schiet deze Piet jou ook te hulp.

De Rijmpiet-app is hartstikke handig en werkt lekker snel. Je voert een woord in en vervolgens zie je een lijst met andere woorden die daarop rijmen. Handig, want zo weet je een stuk beter waar de volgende zin in je gedicht over kan gaan. Je zult zien: voor je het weet heb je een paginalange rijm op papier staan. En makker: dan staak jij jouw wilde rijmgeraas. Klus geklaard!

De Rijmpiet-app is gratis te downloaden voor Android. Voor iOS kun je ook het Rijmwoordenboek gebruiken.

Sinterklaas-apps: leuke Sint-spelletjes

Bellen met Sinterklaas, een app die je helpt met rijmen: er zijn een heleboel Sinterklaas-apps. Ook om spelletjes te spelen. Drie van de leukste staan hieronder.

Help de Sint!

Oh, jee! Pakjesavond komt steeds dichterbij, maar de inpakmachine voor cadeaus is kapot. Tijd om Sint en zijn Pieten te helpen met de Help de Sint-app. Met deze Sinterklaas app kan zoon- of dochterlief de rondvliegende cadeaus opvangen in de juiste zakken. Volop vermaak, want deze Sinterklaas-app heeft meer dan tachtig levels waarin het je steeds lastiger wordt gemaakt.

Help de Sint! is gratis te downloaden voor Android en iOS.

sinterklaas apps tips

Alles-in-1 app met Sinterklaas-apps

De Sinterklaas Spelletjes-app heeft zes verschillende Sint-spelletjes. Van het elkaar proberen te raken met pepernoten tot wie het snelst zakloopt en ‘Pietenpong’ en meer. Vermaak gegarandeerd, want je kunt nog samen spelen ook. Handig om misschien weer eens je tablet met zijn grote scherm erbij te pakken!

Sinterklaas Spelletjes is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Red het paard van Sinterklaas

Wie bezorgt de cadeaus nu Amerigo, het paard van Sinterklaas, is ontvoerd? Jij of je kind natuurlijk! Met deze app spring je van dak naar dak om cadeaus zo snel mogelijk te bezorgen. Slaag je hierin? Dan red je ook het paard van Sinterklaas. Twee vliegen in één klap.

Red het paard van Sinterklaas is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Lekkere Sinterklaas-recepten

Zonder snoepgoed geen Sinterklaasfeest, toch? En wat is er nu leuker, knusser en gezelliger dan om samen met je kinderen Sinterklaas-snoep te maken? Van het bakken van jullie eigen Pietentaart tot pepernoten en marsepein. Allerhande heeft een boel leuke Sinterklaas-recepten om te maken. Smakelijk!

Deel dit artikel