Populaire zoekopdrachten

Overzicht Geen categorie

Skateboarden met T-Mobile 4G

24-09-2015 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
24-09-2015 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Mobiel netwerk en 4G. Voor sommige mensen hele duidelijke zaken, voor anderen volledige abacadabra. De tijd dat je via je mobiele telefoon alleen maar kon bellen en sms-en, ligt al ver achter ons. De mogelijkheden worden dagelijks uitgebreider en het netwerk verandert mee. Wat we hier gaan laten zien is wat het T-Mobile 4G-netwerk toe kan voegen aan je leven. Deze week doen we dat door mee te kijken met Douwe Macare, pro skateboarder.

De week van Douwe

screenshot meerkatIn zeven dagen tijd biedt Douwe een kijkje in zijn leven als pro skateboarder en laten we zien hoe het 4G netwerk van T-Mobile hiermee helpt. Skateboarden is een individuele sport die wel een grote sociale impact heeft. Douwe skate niet alleen het liefst met vrienden, hij deelt zijn avonturen ook graag met de hele wereld. Daarvoor maakt hij gebruik van de (inmiddels al bijna klassiek te noemen) sociale media als Facebook, Instagram en Twitter. Voor deze week gaat hij een stapje verder en start met livestreamen vanaf zijn mobiele telefoon. De wereld staat tenslotte nooit stil.

Maar livestreamen tijdens het skaten, lukt dat wel? Een telefoon op je skateboard bevestigen, kan dat ook? En kunnen mensen die de livestream kijken je vragen stellen of aanwijzingen geven? Allemaal vragen die Douwe en T-Mobile gaan beantwoorden. We beginnen daarom ook met een uitgebreide testdag op het skatepark in Zutphen, de thuisbasis van Douwe.

De reis naar het NK Skateboarden

Na het uitgebreid testen in het skatepark werken we met Douwe toe naar zijn deelname aan het NK Skateboarden. Op dit evenement is hij al drie jaar onafgebroken tweede geworden en dit jaar zet hij alles op alles om de gouden medaille te winnen. Naarmate de week vordert, leren we meer over Douwe, zijn liefde voor het skaten, de jacht op goud en hoe hij dit vol enthousiasme deelt met zijn vrienden, familie, fans en perfect strangers die hem online volgen.

Livestreamen met Meerkat

Uiteraard willen we iedereen ook helpen om op zijn eigen manier meer uit het 4G-netwerk te halen. Zo maken we een Meerkat-tutorial , zodat de stap om aan de slag te gaan met livestreaming een stuk kleiner wordt. De mogelijkheden zijn eindeloos, en uiteindelijk een stuk makkelijker dan je denkt.

Zondag 27 september kun je tijdens de livestream op Meerkat de hele dag van Douwe op het NK volgen. Bekijk zijn voorbereiding, juich hem toe tijdens zijn runs, leef mee met zijn vrienden en stel hem vooral veel vragen tussendoor.

Volg de week van Douwe

De vraag is nu waar je Douwe allemaal kunt volgen. Nou, noem je kanaal van voorkeur en de kans is groot dat we je daar volledig op de hoogte houden. Dus volg of like één van de volgende kanalen en je kunt het avontuur van Douwe van begin tot eind (live) meemaken.

Facebook
Twitter
Instagram
Meerkat

 

Deel dit artikel