Populaire zoekopdrachten

Overzicht Geen categorie

Slimme armband Zenta weet wanneer je blij of boos bent

15-06-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
15-06-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Vind je het belangrijk om lichaam en geest goed te onderhouden, dan kan de armband van Zenta je daar uitstekend bij helpen. Deze wearable laat je namelijk zien hoe goed of slecht het met je gaat.

Het doel van Zenta is om te benadrukken hoe belangrijk mindfulness is en wat je ermee kunt bereiken. De armband doet alles wat je van een normale activity tracker kunt verwachten (stappen tellen, slaap meten, enzovoort), maar checkt ook je emoties aan de hand van geavanceerde, biometrische technology. Aan de hand van een slim algoritme leert de armband vervolgens over jouw lichaam, geest en digitale leven.

De Zenta kijkt onder andere naar je hartslag, de variatie in je hartslag, het zuurstofgehalte van je bloed, de temperatuur van je huid en andere factoren. Zo krijgt de armband voldoende inzichten om in te schatten of je blij, verdrietig, boos of gespannen bent. Die informatie kun je terugvinden in de bijbehorende app, waarin nog uitgebreider geanalyseerd wordt hoe het met je gaat.

Aan de hand van gepersonaliseerde berichten en informatie hoopt de Zenta je op een interactieve manier bewust te maken van je lichaam en waar nodig anders te gaan leven. Je kunt de Zenta via Indiegogo reserveren voor 149 dollar, de leveringen starten vervolgens in maart 2017.

Deel dit artikel