Populaire zoekopdrachten

Overzicht Geen categorie

Slimme bh Hera stelt je perfecte trainingsschema samen

27-06-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
27-06-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Vraag je jezelf wel eens af hoe het zou zijn als je sport bh tegen je zou praten tijdens je workout? De makers van Hera in ieder geval wel, want zij hebben een slimme bh gemaakt die ook werkt als activity tracker.

De slimme bh van Hera verzamelt allerlei biometrische gegevens tijdens het sporten, zodat je beter gecoacht kunt worden en bij kunt houden of je je sportieve doelen haalt. De sensoren in de bh zorgen ervoor dat je trainingsprogramma gepersonaliseerd kan worden, zodat je precies weet wat goed voor je is.

Hera heeft drie jaar aan de bh gewerkt en riep onder andere de hulp in van professionele coaches en ontwerpster Millesia om tot het gewenste product te komen. De sensoren zijn verwerkt in de elastische band van de bh. Zo is het mogelijk om je hartslag, snelheid, afgelegde afstand, verbrande caloriën, lichaamshouding, positie en trainingsintensiteit te meten.

Dit moet veel preciezere resultaten opleveren dan de smartwatches die je om je pols draagt. Na een aantal trainingen zul je merken dat de bh je echt leert kennen en je workout perfect voor je aanpast. De informatie wordt live verwerkt, dus ook tijdens de workouts zelf kan er nog bijgestuurd worden.

Je kunt zelf aangeven wat je wilt bereiken: een kledingmaat afvallen, lichaamsvet kwijtraken, sterker worden, een marathon lopen of simpelweg sneller worden. Aan de hand van aanmoedingen (‘Kom op, dat kan sneller de komende 300 meter’) weet je precies wat er van je verwacht wordt.

De slimme bh van Hera is nu te koop via Kickstarter.

Deel dit artikel