Populaire zoekopdrachten

Overzicht Entertainment

De slimme chatapp Allo van Google is nu beschikbaar

21-09-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
21-09-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Allo, Allo? Nee, het is geen verwijzing naar een populaire Britse sitcom, maar de naam van Google’s nieuwe chatapp. Allo dus. De app is een nieuwe manier om met je vrienden te chatten. Maar dat is niet de enige mogelijkheid. Bij de app zit namelijk ook Google’s slimme assistent ingebouwd.

Door een gesprek aan te gaan met @google, kun je hem om hulp vragen. Stel je bent in gesprek met een vriend en op zoek naar een leuk koffietentje. Haal @google er dan even bij en vraag hem om hulp. Google biedt dan de mogelijkheid om een leuke plek te vinden waar jullie kunnen afspreken. In eerste instantie spreekt de Google Assistent enkel nog Engels, maar er komt een Nederlandse versie aan.

Daarnaast bevat de app opties die tegenwoordig in veel apps terug te vinden zijn: stickers, de mogelijkheid om te tekenen en een optie om compleet versleuteld te communiceren, zodat je gesprekken privé zijn. Allemaal handige en leuke functies, maar het wordt voor Google nog lastig om mensen naar een zijn chatapp te krijgen. WhatsApp werkt voor de meeste mensen prima en iedereen gebruikt het, dus waarom zou je overstappen?

Toch is Google Allo het proberen waard, dus download hem nu voor Android en iOS.

https://youtu.be/VXEkoXgb4bI

Deel dit artikel