Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

Slimme rolmaat maakt klussen in huis eenvoudiger

01-07-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
01-07-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Ben jij een echte klusser en pak je het liefst alles zelf aan wanneer er iets opgeknapt moet worden? Dan mag deze slimme rolmaat eigenlijk niet ontbreken in je gereedschapskoffer.

Of je nu een deur moet opmeten of een raamkozijn: het is nooit een leuk klusje en het liefst wil je zo snel mogelijk beginnen. De Bagel zorgt ervoor dat jij snel alle maten snel en overzichtelijk op een rijtje hebt.

De slimme rolmaat is gelanceerd via Kickstarter en moet 30.000 dollar opbrengen. De Bagel werkt digitaal, zodat je op drie verschillende manier kunt meten. Zo kun je met een flinterdun draad de omtrek van een voorwerp meten. In de wielmodus kon je ook gebogen oppervlakken opmeten. Daarnaast is er een afstand-modus, zodat je aan de hand van een laserpunt horizontale en verticale afstanden kunt meten.

Als je iets hebt opgemeten, dan kun je met de knop in het midden van de rolmaat een voice memo opnemen. Op deze manier heb je dus geen pen en papier meer nodig om al je metingen op te schrijven. Je spreekt ze in en vervolgens kan Bagel ze via de bijbehorende applicatie naar je smartphone sturen.

Voor 59 dollar kan je de Bagel reserveren via Kickstarter. De slimme rolmaat zal voor ongeveer 100 dollar worden verkocht.

Deel dit artikel