Populaire zoekopdrachten

Overzicht Entertainment

Smartphone-les in de Kerstmarkt-bus

26-12-2015 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
26-12-2015 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

14 december was een bijzondere werkdag voor me. Ik nam toen een bus vol kerstliefhebbers in de bus mee naar Düsseldorf. Onderweg werd er geen bingo gespeeld: samen met vier collega’s gaf ik een heuse smartphone-les! Bekijk de sfeervideo van deze toffe dag.

Ik werk inmiddels zo’n drie jaar bij T-Mobile. Mijn werkdagen vul ik met het helpen van klanten. Ik zorg dat ze online niet alleen een antwoord op hun vraag vinden, maar ook geïnspireerd raken door bijvoorbeeld app-tips van mijn collega’s.

Met een volle bus naar Düsseldorf

Met Kerst in het vooruitzicht had ik in november ineens een idee: zou het niet leuk zijn om klanten die vragen over hun telefoon hebben mee te nemen naar de Kerstmarkt in Düsseldorf? Zo kunnen we ze helpen, tips geven, bekend maken met internet in het buitenland en natuurlijk gewoon een leuke dag hebben. Zo gezegd, zo gedaan: na een oproep op Facebook ging ik op 14 december met 4 behulpzame collega’s en een bus vol klanten naar de Duitse kerstgezelligheid!

Na de les gingen onze snelle leerlingen vol opgedane kennis en inspiratie de stad in. In de bus heb ik een Whatsapp-groep aangemaakt, en die werd gedurende de dag gevuld met bijna 150 sfeervolle kerstfoto’s.

kerstmarkt

Met zulke tevreden klanten kan ik maar één conclusie trekken: het was een groot succes! Dankzij de vragen die we kregen hebben we onze internetpagina’s kunnen verduidelijken en kunnen klanten nu beter met hun telefoon onderweg.
Wie weet komt er in de toekomst weer een smartphone-les aan. We houden je hier en op Facebook op de hoogte!

Heb jij vragen over je smartphone? Stel ze hieronder, of we helpen je graag op onze Facebook-pagina en Twitter.

Deel dit artikel