T-Mobile blog Founders blog
smartwatch met belfunctie
Overzicht Entertainment

De ultieme vrijheid: een smartwatch met belfunctie

07-09-2022 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
07-09-2022 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Wil je bellen met je smartwatch zonder dat je je telefoon verbonden hebt? Dat kan tegenwoordig makkelijk met Multisim. Zowel voor de iPhone als Android-telefoons is dat mogelijk bij T-Mobile. Het enige dat je nodig hebt? Een smartwatch met belfunctie!

Welke smartwatches met belfuncties zijn er?

Ben je op zoek naar een smartwatch met belfunctie? Dan is er genoeg keuze. Dit zijn een aantal horloges waar je makkelijk mee kan bellen.

Samsung Galaxy Watch5: De Samsung Galaxy Watch5 is de nieuwste smartwatch met belfunctie. Hij is bovendien gratis bij aanschaf van de nieuwe Samsung Galaxy Z Flip4 of Z Fold4. Hij is razendsnel opgeladen en gaat lang mee.

Samsung Galaxy Watch4: De Watch4 is al iets langer op de markt. Dit horloge om mee te bellen heeft zich bewezen. Zeker in combinatie met een Android-telefoon van Samsung is het een handige gadget. Dankzij Wear OS heb je toegang tot al je belangrijke apps.

Apple Watch Series 7 GPS + Cellular: Heb je een iPhone? Dan is het dankzij de Apple Watch Series 7 GPS + Cellular mogelijk om te bellen met een smartwatch zonder je telefoon. Dit nieuwste model is van alle gemakken voorzien. Doordat hij goed bestand is tegen stof en regenbuien is het de ideale gadget om mee te nemen tijdens het sporten.

Apple Watch Series 6 GPS+ Cellular: Ook de Apple Watch Series 6 GPS + Cellular is een fijne smartwatch met belfunctie. Hij kent veel voordelen die de Apple Watch Series 7 GPS + Cellular heeft. Zo heeft hij een always on display. Het scherm is alleen wel een tikkie kleiner. Daar staat tegenover dat hij ook goedkoper is.

Apple Watch SE: De Apple Watch SE is de budget-smartwatch van Apple. Vergis je niet: het is nog altijd een krachtig horloge waar je mee kan bellen. Daarnaast is het de perfecte gadget die je motiveert om dagelijks te bewegen.

smartwatch met belfunctie 2022

Hoe werkt bellen met je smartwatch zonder telefoon?

Met Multisim bel je met je smartwatch zonder telefoon. Bij zo’n abonnement zet je een digitale kopie van je simkaart op je horloge. Zo heb je een horloge waar je mee kan bellen zonder dat je je telefoon bij je in de buurt hoeft te hebben. En dat geeft je meer vrijheid.

Zo bel je met je smartwatch

Het bellen met je smartwatch zonder telefoon is makkelijker dan je zou denken. Dit is hoe het werkt.

Apple Watch

  • Je ziet dat je gebeld wordt door een oproep op het scherm.
  • Zorg ervoor dat je oordopjes via Bluetooth verbonden zijn met je Apple Watch. Of maak gebruik van de luidspreker.
  • Neem het gesprek aan door op de groene knop te drukken.
  • Het gesprek kan beginnen.

Galaxy Watch

  • Je ziet dat je gebeld wordt door een oproep op het scherm.
  • Zorg ervoor dat je oordopjes via Bluetooth verbonden zijn met je Galaxy Watch. Of maak gebruik van de luidspreker.
  • Neem het gesprek aan door de slider van het gesprek omhoog te sliden.
  • Het gesprek kan beginnen.

Smartwatch waar je mee kan bellen? Dit is waarom!

Waarom zou je een smartwatch met belfunctie willen als je al een telefoon hebt? Er zijn heel wat voorbeelden waarbij zo’n horloge waar je mee kan bellen van pas komt. Dit zijn een paar scenario’s om aan te denken.

Sporten zonder telefoon

Je telefoon meenemen tijdens het sporten? Dat is met een smartwatch met belfunctie niet meer nodig! Je laat je smartphone thuis en bent met zo’n horloge altijd bereikbaar. Tasjes rond je arm tijdens het rennen zijn zo verleden tijd.

Geen paniek wanneer je smartphone thuis ligt

Je bent net begonnen op werk en komt erachter dat je je smartphone thuis hebt laten liggen. Als je een horloge hebt waar je mee kan bellen, is de paniek minder groot. Je kunt je gesprekken blijven voeren en ontvangt ook gewoon nog je berichten.

Je wilt de batterij van je telefoon sparen

Ben je iemand die de hele dag op zijn telefoon zit? Dankzij een smartwatch met belfunctie kun je je batterijgebruik wat beperken. Je ziet namelijk je gesprekken en berichten op je horloge binnenkomen, waardoor je smartphone niet de hele tijd aan hoeft.

Handen vol en je verwacht een belangrijk gesprek

Soms komt een telefoontje op een lastig moment, maar weet je dat het belangrijk genoeg is om op te nemen. Bijvoorbeeld wanneer je je handen vol hebt met boodschappen. Of als je aan het klussen bent. Als zo’n gesprek binnenkomt, dan is het bevrijden van een pink om te bellen via een smartwatch nog enigszins te doen. Zo mis je niks.

Mobiel internet op je smartwatch

Een smartwatch met belfunctie in combinatie met Multisim geeft je ook altijd toegang tot mobiel internet. Zo kun je internetten op je horloge. Wat is er dan zoal mogelijk?

Muziek streamen

Eén van de leuke dingen van mobiel internet op je smartwatch, is dat je zonder telefoon je favoriete muziek streamt. Koppel je headset aan je horloge tijdens het rennen en geniet zo van je Spotify-playlist.

Berichten ontvangen en beantwoorden

Een smartwatch met belfunctie stelt je in staat om te bellen en gebeld te worden. Maar ook ontvang je dankzij mobiel internet berichten via bijvoorbeeld de e-mail of bepaalde apps. Zo blijf je dus altijd van alles op de hoogte.

De weersverwachting

Twijfel je of je een paraplu mee moet nemen of niet? Gebruik de weerapp op je smartwatch en kom er dankzij het mobiele internet achter wat het weer gaat doen.

Nooit meer verdwalen

Ben je op zoek naar een locatie in een onbekende stad? Gebruik dan je favoriete navigatie app op je smartwatch. Door de verbinding met het mobiele internet kom je er snel achter welke kant je op moet gaan.

Een abonnement voor je smartwatch

Lijkt zo’n smartwatch met belfunctie je iets? Dan kun je gebruikmaken van Multisim. Dit abonnement kost € 5 per maand. Je maakt gebruik van dezelfde bundel als je telefoonabonnement. Na de eerste maand is het dagelijks opzegbaar.

Deel dit artikel