Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Entertainment

Snapchat Herinneringen maakt het mogelijk berichten langer te bewaren

07-07-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
07-07-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Snapchat staat erom bekend dat al je berichten en snaps na een tijdje verdwijnen. Je kon Snaps uit je verhaal natuurlijk wel handmatig uit de app exporteren, maar in principe gingen je Snaps verloren Dankzij de nieuwe functie Snapchat Herinneringen komt hier een een einde aan.

De functie zorgt ervoor dat de snaps die je verstuurd bewaard blijven en je deze later weer kunt terugzoeken. Vervolgens kun je ze opnieuw in je verhaal posten of op een andere manier delen. De app krijgt een nieuw icoontje op het startscherm, waardoor je de snap direct kunt opslaan zonder hem te versturen. Al je opgeslagen snaps zijn terug te vinden door in het beginscherm omhoog te swipen.

Het is mogelijk om je oude snaps te doorzoeken op bijvoorbeeld locatie. En je kunt ze eventueel in een apart mapje te zetten dat is beveiligd met een pincode, waardoor alleen jij ze terug kan vinden. De snaps worden daarnaast gratis gebackupt door Snapchat, waardoor je ze ook nooit kwijt kunt raken.

De functie wordt in de komende weken uitgerold, dus je zult nog even geduld moeten hebben voordat je de functie ook echt kan gebruiken. Je krijgt vanzelf een melding wanneer Snapchat Herinneringen beschikbaar is voor jou.

https://www.youtube.com/watch?v=nm1RfWn0tQ8

Deel dit artikel