Populaire zoekopdrachten

Overzicht Geen categorie

Snapchat lanceert een zonnebril met camera om snaps te maken

26-09-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
26-09-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

De jeugd weet er alles van: leuke momenten vang je tegenwoordig in een snap met Snapchat. De maker van populaire app, waarvan het bedrijf tegenwoordig door het leven gaat als Snap Inc, brengt een compleet een nieuwe manier om snaps te maken: met een zonnebril.

Spectacles heten ze, en ze zijn er in verschillende kleurrijke varianten. In de zonnebril zit een camera die maximaal tien seconden video op kan nemen. Dat doet hij in een ronb beeldformaat. Daardoor kun je de video zowel horizontaal als verticaal op je smartphone bekijken.

Om je omgeving op de hoogte te stellen van je filmgedrag, gaat er een lampje branden die aangeeft dat er een video geschoten wordt. Die video wordt vervolgens naar je telefoon gestuurd, waardoor je ‘m makkelijk online kunt delen. Als je je telefoon niet direct bij de hand hebt, worden ze op een later moment naar je smartphone verstuurd.

De Spectacles gaan in eerste instantie in beperkte oplage in de verkoop. In de Verenigde Staten gaan ze 129 dollar kosten (omgerekend 115 euro). Of ze ook in Europa in de verkoop gaan en hoeveel ze dan gaan kosten, is nog niet bekend. De zonnebrillen gaan, net op het moment dat het mooie weer ons gaat verlaten, deze herfst in de verkoop.

https://youtu.be/XqkOFLBSJR8

Deel dit artikel