Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

Sony Xperia XZs: camera kan super slowmotion filmen

27-02-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
27-02-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Sony heeft tijdens het Mobile World Congress meerdere nieuwe smartphones aangekondigd. Zo zien we onder andere de Sony Xperia XZs, maar ook de XZ Premium en de Xperia XA1 en XA1 Ultra.

Sony Xperia XZs: de ultieme camera

Met de Sony Xperia XZs komt er een interessant toestel op de markt, waaraan een aantal zaken opvallen. Sony innoveert met de nieuwe Motion Eye-camera. Deze camera maakt het mogelijk om beweging vast te leggen die je met het blote oog niet zou zien. In de bijzondere camera-sensor zit een eigen geheugen. Dit zorgt ervoor dat het filmen en schieten van foto’s sneller is. Bijzonder interessant is de mogelijkheid om te switchen naar slowmotion tijdens het filmen en dat is uniek in de smartphone-wereld. Daarnaast wordt slowmotion ook nog eens in 960 beeldjes per seconde opgenomen, dat is de absolute top.

Ben jij altijd net te laat met het maken van een foto? Ook daar heeft Sony een oplossing voor, in de vorm van predictive capture. Hierbij wordt beweging gedetecteerd en worden er al vier foto’s gemaakt waaruit je kunt kiezen nog voordat je op de sluiterknop drukt. Zo ben je nooit meer te laat met het maken van een foto en mis je nooit meer een essentieel moment.

Geluid en pre-order

Op de Sony Xperia XZs vinden we een 5,2 inch-scherm met een full HD-resolutie. Sony heeft het geluid flink onder handen genomen van het toestel, zo vinden we onder andere digital noise-cancelling bij de speakers, waardoor de geluidservaring verbeterd wordt. Voor de audioliefhebber: de XZs speelt muziek in de hoogst mogelijke kwaliteit af en muziek kan eventueel nog opgeschaald worden voor een betere geluidservaring.

De Sony Xperia XZs wordt vanaf 13 maart uitgeleverd en bij de pre-order actie van T-Mobile krijg je de Sony SRS-XB30-speaker ter waarde van 169 euro cadeau.

Sony Xperia XZ Premium, XA1 en XA1 Ultra

Naast de XZs zien we ook nog de XZ Premium, een super high-end-smartphone met de laatste Snapdragon 835 van Qualcomm. Dit toestel zal het einde van het voorjaar van 2017 op de markt komen.

Qua midrange-toestellen is de XA1 en XA1 Ultra aangekondigd met respectievelijk een 5 en 6 inch-scherm. Deze toestellen zullen verkocht worden in het voorjaar van 2017 en worden uitgeleverd met de nieuwste Android-versie, Nougat.

Deel dit artikel