Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

Spire ziet aan je ademhaling of je gespannen bent

03-07-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
03-07-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Je ademhaling zegt veel over je gemoedstoestand. Adem je snel, dan ben je waarschijnlijk gespannen. Adem je rustig, dan ben je relaxt. Zou het helpen je ademhaling te analyseren?

Dat is de vraag die Spire wil beantwoorden. Deze gadget vertelt je alles over je ademhaling: hoe vaak je in- en uitademt, hoe goed je dat doet en wanneer je het niet goed doet. De Spire ziet eruit als een kleine steen die je vastmaakt aan de band van je ondergoed.

Als je de Spire hebt gekoppeld aan je smartphone, dan zie je live hoe je op dat moment ademt. Bij 17 ademhalingen per minuut ben je kalm, terwijl 21 ademhalingen per minuut laten zien dat je gespannen bent. Daarnaast zie je ‘focus streaks’. Hierbij is je ademhaling constant, maar net iets sneller dan gemiddeld.

Als de Spire merkt dat je echt te gespannen bent, dan krijg je via de app oefeningen door om te kalmeren. De tracker kan aan de hand van je agenda, foto’s en locatiegegevens zelfs exact laten zien wanneer je gespannen was en waarom. Denk aan een belangrijke afspraak of een presentatie.

De Spire is nu te koop voor 129 dollar en werkt met een iPhone 4s of nieuwer.

Deel dit artikel