T-Mobile blog Founders blog
Overzicht Geen categorie

Stap in de wereld van Gorillaz met The Lenz app

26-04-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
26-04-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Gorillaz is na lange tijd weer terug met het nieuwe album Humanz en een tour. T-Mobile werkt met de virtuele band samen via de exclusieve app The Lenz (App Store, Google Play Store). De kleur magenta is je toegangspoort tot de wereld van Gorillaz. De app werkt met Augmented Reality.

The Lenz

Met The Lenz stap je in de digitale wereld van Gorillaz, met exclusieve foto’s, video en meer informatie over het album ‘Humanz’. The Lenz noemt het ‘ontdek een nieuwe dimensie in muziek’. Denk aan Gorilaz cartoons of live video van tracks van het nieuwe album. The Lenz app is verschillende talen gelanceerd, waaronder in het Nederlands en je kunt de app in heel Europa gebruiken. T-Mobile Nederland heeft een samenwerking met Deutsche Telekom en het platform Electronic Beats.

https://www.youtube.com/watch?v=pxf40FoA5ys&feature=youtu.be

Hoe werkt de app

De app werkt met Augmented Reality. Als je met je camera in The Lenz over een magenta oppervlak gaat, verschijnt de Gorillaz content op het magenta vlak. Dat oppervlak kan van alles zijn, van een kledingstuk, T-Mobile banner op straat tot lippenstift. Als het maar magenta is of dicht in de buurt van magenta komt.  Je krijgt nieuwe Gorillaz content te zien als je op het beeld of de video tikt. Ben je al nieuwsgierig geworden?

Download The Lenz, ga op zoek naar magenta en ervaar hoe cool dit is. Deel je leukste, gekste foto’s en selfies met Gorillaz op social media met #unlimitedgorillaz.

Tip: gebruik wifi als je nog geen Unlimited data van T-Mobile hebt en niet teveel MB’s wilt verbruiken.

The Lenz

Gorillaz content op een magenta gekleurde fiets en container met The Lenz app. 

Gorillaz

Je kent Gorillaz misschien van singles als ‘Clint Eastwood’, ’Feel Good Inc’ of ‘DARE’. De Britse band staat voor het eerst in jaren weer op de planken. Het nieuwe album ‘Humanz’ is wederom een mengelmoes van stijlen: van britpop, rock, hiphop, dub en dance. De band die maar weinig live speelt, gaat in juni vier keer optreden in Polen, Hongarije en Duitsland. Benieuwd naar het nieuwe album? Beluister Humanz via Deezer.

Spirit House in Amsterdam

Op 6 mei staat in De School in Amsterdam een pop-up Virtual Spirit House waarin fans gratis meer kunnen ontdekken over de Gorillaz en het album ‘Humanz’. De toegang is gratis, totdat de tent vol is. Wil je verzekerd zijn van een bezoek aan het Spirit House? Houd onze sociale kanalen Facebook en Instagram en het blog de komende weken in de gaten!

Deel dit artikel