T-Mobile blog Founders blog
Superlimited Superdeals
17-10-2022 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Superlimited Superdeals: korting op de Samsung Galaxy Z Flip4!

17-10-2022 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Luisteren Deel dit artikel

Het zijn de Superlimited Superdeals bij T-Mobile! Van 17 oktober tot en met 6 november hebben we de mooiste deals voor je in petto. Wil je weten wat precies? Lees het in ons blog!

De Superlimited Superdeals

Het hele jaar kun je bij ons terecht voor mooie deals. Zo zit je bijvoorbeeld voor een scherpe prijs goed op ons mobiel netwerk dat het vaakst als beste is getest. Tijdens de Superlimited Superdeals hebben we zelfs nóg meer goede deals en extra’s.

Heb je een abonnement met 10 of 20 GB data? Dan krijg je tijdens de Superlimited Superdeals 1 maand gratis een Unlimited upgrade! Voor telefoons met abonnement én Sim Only.

Korting op telefoons tijdens de Superlimited Superdeals

Van 17 oktober tot en met 6 november kun je een paar van de absolute toptelefoons van 2022 met – vaak grote – korting kopen met abonnement. We zetten ze hieronder in het zonnetje!

Superlimited Superdeals 2022

Samsung Galaxy Z Flip4

€ 180 korting pakken op misschien wel de innovatiefste telefoon van 2022? Het kan! De Samsung Galaxy Z Flip4 is een prachtige Superlimited Superdeal. Je kunt deze opvouwbare telefoon tijdelijk kopen met een korting van € 5 op het maandbedrag. Alleen dat is al goed voor € 120 korting. Neem je daarbij de bundel met 20 GB data? Hoppa! Nog een keer € 2,50 korting per maand, oftewel: € 180 over een abonnement van twee jaar. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je tot 30 oktober ook nog eens de Galaxy Buds 2 Pro ter waarde van €229 erbij! Je totale korting op deze innovatieve telefoon loopt zo op tot € 409. Dat is echt een Superlimited Superdeal!

Voor deze fenomenale voordelen krijg je een fantastische en futuristische telefoon. De Samsung Galaxy Z Flip4 is een opvouwbare telefoon die perfect in je broekzak past. Uitgeklapt is het een krachtige telefoon met een waanzinnig mooi scherm. Houd je van het maken van foto’s? Zet je uitgeklapte telefoon in een hoek van 90 graden om rechtop foto’s te maken. Ideaal dus voor een groepsfoto!

De Samsung Galaxy Z Flip4 heeft een 3700 mAh batterij die lang meegaat. Heb je toch veel van hem gevraagd? Geen probleem, want hij ondersteunt snelopladen. Binnen een half uur heb je hem dan weer voor de helft opgeladen. Ook is het een telefoon om jaren plezier van te hebben dankzij de krachtige processor en maar liefst 8GB aan geheugen. Daarmee is het dus niet alleen een telefoon met een futuristische look: je bent ook futureproof!

Samsung Galaxy Z Flip4

De toekomst in je handen

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Samsung Galaxy Z Flip 4 Zwart Samsung Galaxy Z Flip 4 Paars Samsung Galaxy Z Flip 4 Blauw Samsung Galaxy Z Flip 4 Rosé Goud

iPhone 14

Met de iPhone 14 haal je de nieuwste iPhone in huis. Deze toptelefoon gebruikt de krachtige A15 Bionic processor. Daarmee is het gelijk één van de snelste telefoons op de markt. Ben je een liefhebber van selfies? De autofocus voor de selfiecamera zorgt ervoor dat je altijd goed op de foto staat. Aan de achterkant heeft hij twee 12-megapixelcamera’s, waaronder één met ultragroothoeklens. Dankzij de action mode maak je stabiele video’s. Ook wanneer je rent.

Tijdens de Superlimited Superdeals krijg je per maand € 2,50 korting op je 20 GB data abonnement. Ook krijg je een maand Unlimited als gratis upgrade. Jouw totale voordeel? € 60!

iPhone 14

De nieuwe toptelefoon met korting

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Apple iPhone 14 Zwart Apple iPhone 14 Wit Apple iPhone 14 Blauw Apple iPhone 14 Rood Apple iPhone 14 Paars Apple iPhone 14 Geel

Google Pixel 7

De Google Pixel 7 is nog maar net uitgebracht en nu profiteer je al van een mooie deal. De Google Pixel 7 is een krachtige telefoon van Google. Daarmee krijg je Android zoals Google dat bedoeld heeft. Hij is razendsnel en je krijgt maar liefst vijf jaar lang updates. Daarmee is het een telefoon die je heel lang kan gebruiken. Ook voor Sim Only wanneer je abonnement verlopen is.

Naast de € 2,50 korting op je 20 GB data abonnement en een maand Unlimited als upgrade heeft de Google Pixel 7 nog wat extra voordelen. Zo krijg je drie maanden YouTube Premium t.w.v. € 11,99 per maand. Ook krijg je drie maanden Google One: 100 GB cloudopslag t.w.v. € 1,99 per maand. Bovendien ontvang je de Pixel Buds A Series. Uitstekende oordopjes om naar je favoriete muziek te luisteren!

Google Pixel 7

Android zoals Google dat bedoeld heeft

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Google Pixel 7 Zwart Google Pixel 7 Groen

Samsung Galaxy S22

Net als bij de Samsung Galaxy Z Flip4 ontvang je bij de Samsung Galaxy S22 tot en met 30 oktober de Galaxy Buds 2 Pro ter waarde van € 229. Je voordeel loopt tijdens de Superlimited Superdeals nóg verder op. De € 2,50 korting op je 20 GB data abonnement en een maand Unlimited als upgrade geldt hier ook. Daarnaast betaal je per maand € 3 minder voor je toptelefoon. Je totale voordeel over twee jaar? € 132! Met de oordopjes pak je zo zelfs een waarde van € 361 op je toptelefoon.

Want de Samsung Galaxy S22 is een toptelefoon. Hij ligt fijn in de hand, ondanks dat hij een groot 6,1-inch scherm heeft. Met een hoge resolutie en een verversingssnelheid van 120 Hz gaat alles supersoepel. Met het camerasysteem maak je de meest mooie foto’s. Zowel overdag als in het donker.

Samsung Galaxy S22

Ruim € 360 voordeel!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Samsung Galaxy S22 Zwart Samsung Galaxy S22 Roze Samsung Galaxy S22 Groen

OPPO Reno8 Pro

De OPPO Reno8 Pro is pas net uit. Je raadt het al: ook deze telefoon is tijdens de Superlimited Superdeals lekker voordelig! De € 2,50 korting op je 20 GB data en een maand Unlimited als upgrade is toch lekker meegenomen! In totaal bespaar je zo € 60.

De OPPO Reno8 Pro is één van de meest krachtige telefoons die nu beschikbaar is. Het 6,7-inch scherm is lekker groot. Ook komt alles haarscherp en supervloeiend in beeld. Dit is te danken aan het heerlijk heldere Amoled scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz en de ondersteuning voor HDR10+.

Dat Amoled scherm zorgt ervoor dat alles scherp in beeld wordt gebracht. HDR10+ is een toptechniek waarmee lichteffecten er adembenemend uitzien. En door de 120 Hz refresh rate scrol je heel soepel. Ook merk je tijdens het spelen van games dat er minder haperingen zijn. Met name bij schietgames zoals Call of Duty: Mobile levert dit een belangrijk voordeel op. Met het camerasysteem maak je de meest waanzinnige foto’s.

OPPO Reno8 Pro

Een zeer krachtige telefoon

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

OPPO Reno 8 Pro Zwart

Dit zijn vijf toptelefoons die je tijdens de Superlimited Superdeals met een mooie korting krijgt. De deals lopen tot en met 6 november. Voor welke mooie deal ga jij?

 

Deel dit artikel