Populaire zoekopdrachten

Overzicht Mobiel

T-Mobile en OnePlus starten unieke samenwerking

25-04-2019 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
25-04-2019 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

De samenwerking tussen T-Mobile en OnePlus is uniek: niet eerder ging de smartphonefabrikant een samenwerking aan met een Nederlandse telecomprovider. Door het partnership tussen beide merken worden de exclusieve smartphones van OnePlus een stuk toegankelijker voor de Nederlandse markt.

Bekroonde combinatie

Een samenwerking tussen beide bedrijven zorgt voor een veelbelovende combinatie van prijswinnende smartphones op het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland.

Het netwerk van T-Mobile werd eerder deze maand door P3 voor vierde keer op rij uitgeroepen tot beste mobiele netwerk. Die prijs won het met de hoogste score ooit gemeten door P3.  OnePlus wist dit jaar voor de derde keer de Tweakers Smartphone Award te winnen, een belangrijke onderscheiding binnen de branche.

Met snel opeenvolgende innovaties en vooroplopende technologie hebben de organisaties de gezamenlijke ambitie de Nederlandse telecommarkt uit te blijven dagen.

[tweetable_quote quote=”OnePlus en T-Mobile vinden elkaar in de gezamenlijke ambitie klanten de beste en snelste mobiele ervaring te bieden”]

Onno Rip, directeur Consumentensales bij T-Mobile: ‘’OnePlus en T-Mobile vinden elkaar in de gezamenlijke ambitie klanten de beste en snelste mobiele ervaring te bieden. Wij zien dat veel OnePlus gebruikers al kozen voor het mobiele netwerk van T-Mobile, dat pas door P3 wederom is uitgeroepen tot snelste uit de test. Voor die klanten is deze samenwerking dus ook heel logisch’’.

Go Beyond Speed

De nieuwe OnePlus 7 serie zal tijdens het speciale ‘Go Beyond Speed’ Launch Event op 14 mei gelanceerd worden. Deze feestelijke onthulling zal op maar liefst 4 plekken in de wereld (Londen, New York, Bangalore en Beijing) tegelijk plaatsvinden. Daarnaast is het event live te volgen via de website van OnePlus en sociale media.

Meer informatie over de OnePlus 7 serie bij T-Mobile vind je op onze speciale landingspagina.

Deel dit artikel