Populaire zoekopdrachten

Overzicht Mobiel

T-Mobile heeft voor tweede jaar op rij het snelste mobiele netwerk van Nederland

12-11-2018 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
12-11-2018 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

T-Mobile heeft voor de tweede keer op rij het snelste mobiele netwerk van Nederland. Dat blijkt uit de jaarlijkse Ookla® Speedtest. En om dat te vieren geven we al onze abonnees ook nog eens een dag gratis onbeperkt internet.

Ookla, de maker van de meest gebruikte speedtest-app ter wereld, beoordeelt ieder jaar de snelheid van Nederlandse mobiele netwerken. Dit jaar werd de test in het tweede en derde kwartaal uitgevoerd aan de hand van bijna 455.000 speedtests door het gehele land. T-Mobile behaalde daarbij een snelheidsscore van 63.77 met een gemiddelde downloadsnelheid van 69,96 Mbps en een uploadsnelheid van 17,08 Mbps. Daarmee is het snelheidsrecord van vorig jaar verbroken.

KPN kwam dit jaar op de tweede plaats uit met een snelheidsscore van 44.55. Die score bevat metingen van de download- en uploadsnelheid van iedere provider. De downloadsnelheid weegt hierbij zwaarder, want dat is de snelheid die je direct ervaart. Tele2 (42.68) en Vodafone (33.67) kwamen dit jaar op de derde en vierde plaats uit.

Dag gratis internet

Goed nieuws moet natuurlijk gevierd worden, en dat vinden we bij T-Mobile ook. Alle particuliere klanten – zowel abonnees als prepaid-gebruikers – kunnen zich nu aanmelden voor een dag onbeperkt mobiel internet. Daarmee kun je voor een dag genieten van Unlimited data en zoveel internetten als je zelf wilt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je bundel.

Overigens kun je ook voor altijd onbeperkt mobiel internet krijgen via een T-Mobile Unlimited-abonnement. Heb je dat abonnement al, dan kun je nu meedoen aan een winactie waarmee je onder meer kaartjes voor het Mariah Carey – All I Want For Christmas concert kunt winnen. Ook worden er Netflix-cadeaukaarten van 50 euro weggegeven, evenals Rituals-pakketten en cadeaukaarten voor Bol.com.

Ben je prepaid-klant? Dan SMS je “OOKLA” naar 1616 en volg je de instructies om je aan te melden. Abonnees kunnen zich aanmelden via onze website.

Deel dit artikel