T-Mobile blog Founders blog
t-mobile shops weer open
Overzicht Mobiel

T-Mobile winkels weer helemaal open

29-04-2021 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
29-04-2021 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Wat zijn we blij dat het zover is! Onze winkels zijn weer volledig open. Dat betekent dat je gewoon binnen kunt lopen als je een vraag hebt of persoonlijke service wilt. Natuurlijk mét de inmiddels bekende voorzorgsmaatregelen. In dit blog praten we je graag bij over het bezoek aan een van onze winkels.

Blij om weer écht open te zijn

Vanaf woensdag 28 april kun je weer zonder afspraak terecht in onze winkels. Daarom ben je ook meteen welkom bij ons. Met alle liefde. Want we hebben je gemist. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat je altijd bij ons naar binnen kunt lopen. Zo horen we direct van jou je vraag of klacht, wat ons helpt nog klantvriendelijker te worden.

We pakken groots uit

De T-Mobile Shops zijn voor ons ontzettend belangrijk. We vonden het fijn dat we de afgelopen periode op afspraak klanten mochten verwelkomen, maar nu is een winkelbezoek weer ouderwets laagdrempelig. Extra goed nieuws? Het aantal T-Mobile Shops blijft groeien. Zo was onze gloednieuwe winkel in het hartje van de Amsterdamse Pijp de afgelopen periode op afspraak open voor bezoek. Nu kun je gewoon zonder afspraak naar binnen lopen in onze winkel in de Ferdinand Bolstraat én in alle andere T-Mobile Shops.

t-mobile shops gewoon weer open

Binnenkort: de eerste OPPO x T-Mobile partnerstore in Europa

Dat is nog niet alles. Binnenkort openen we namelijk de eerste OPPO x T-Mobile partnerstore in Europa. Daar ervaar, voel en ontdek je wat OPPO jou te bieden heeft. De winkel gaat op 21 mei open. Kom snel langs, want tot en met 24 mei ontvang je bij een aankoop van een van de telefoons uit de OPPO Reno4-serie een OPPO smart band ter waarde van € 69! Het adres van de winkel is Beursplein 6A in Rotterdam.

Hiervoor kun je terecht in de T-Mobile Shop

Bij al onze vestigingen zit je goed voor persoonlijk contact, antwoord op al je vragen en een luisterend oor in geval van klachten. Waarvoor je zoal bij ons terechtkunt?

Hulp bij het kiezen van een telefoon

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk absolute productspecialisten. Dit betekent dat ze van elke telefoon precies weten bij wie hij past. Mag je een nieuwe telefoon uitzoeken bij je abonnement, maar vind je het lastig kiezen? Samen met een van onze medewerkers kom je erachter of bijvoorbeeld een Android-telefoon beter bij je past dan een iPhone. Of omgekeerd natuurlijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een tv-abonnement

Het afgelopen jaar kreeg Interactieve TV van T-Mobile flink meer mogelijkheden. Gepersonaliseerde kijkersprofielen, de volgorde van je eigen zenderlijst bepalen: het is maar een kleine greep uit de nieuwe mogelijkheden van T-Mobile TV. Overweeg je over te stappen op Interactieve TV, of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Onze medewerkers nemen ze in alle rust met je door.

t-mobile shops weer open 1

Vragen en persoonlijke service

Bij onze winkels ben je altijd van harte welkom als je behoefte hebt aan persoonlijk contact. Op die manier kunnen we je vragen zo goed mogelijk beantwoorden. En kunnen we je extra goed helpen als je een probleem hebt. Dan kunnen we meteen kijken hoe we het samen kunnen oplossen. Natuurlijk hebben we onze website hier al optimaal voor ingericht, maar we kunnen ons voorstellen dat je het prettiger vindt om dit rechtstreeks met ons te delen.

Voorzorgsmaatregelen voor je winkelbezoek

Je kunt bij ons ‘ouderwets’ zonder afspraak naar binnen lopen. Zo blijft het winkelbezoek laagdrempelig. Wel vragen we je een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen, namelijk:

  • Draag een mondkapje
  • Blijf thuis bij klachten
  • Ontsmet bij binnenkomst je handen
  • Houd anderhalve meter afstand.

Helaas zit een ouderwets kopje koffie er vanwege de maatregelen ook niet in. Die hou je van ons tegoed.

Goed om te weten: vind je het fijn om op afspraak onze winkel te bezoeken? Dat is ook met het versoepelen van de maatregelen nog mogelijk. Bel met de T-Mobile Shop bij jou in de buurt om een tijd af te spreken. Snel geregeld!

Ook online zit je goed bij T-Mobile

We kijken ernaar uit om je weer in onze winkels te mogen verwelkomen. Zeker wanneer je er zelf niet uitkomt of het antwoord niet kunt vinden, is het fijn om weer rechtstreeks bij ons terecht te kunnen. Heb je een probleem met een toestel of product van T-Mobile? Wie weet vind je op onze klantenservicepagina de oplossing.

Deel dit artikel