Populaire zoekopdrachten

Overzicht Innovatie

Trek je dansschoenen aan: het is tijd voor een Thuisfeestje!

15-06-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
15-06-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

T-Mobile is hard aan de slag om nog dit jaar meer dan 100.000 huishoudens in Nederland te voorzien van supersnel internet. De eerste grote stap is intussen al gemaakt in de Haagse wijk Segbroek, waar we begin deze maand de laatste meters van in totaal 140 kilometer glasvezelkabel hebben gelegd.

Daarnaast zijn we eind mei begonnen met de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de Haagse wijk Loosduinen, waar nog eens 25.000 huishoudens toegang zullen bieden tot razendsnel internet tot wel 1 Gigabit per seconde (Gbps).

Alle reden tot een feestje, wat we in dit geval graag op gepaste afstand met jullie samen vieren.

Twee dagen Thuisfeest

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni organiseren we daarom een heus Thuisfeestje in de wijken Segbroek en Loosduinen. En dat thuisfeestje, dat bouwen we samen!

Wil je even meebléren met je favoriete levenslied vanuit je tuin of even slowen met je partner op het balkon? Via deze speciale actiesite kun je vanaf vandaag al je verzoeknummertjes insturen. Stuur vandaag nog je favoriete liedjes in en voor je het weet staat onze speciale T-Mobile Discovan bij jou in de straat.

Samen met ons meebouwen aan een prachtig thuisfeestje? Check dan de speciale actiepagina en stuur je favoriete platen in!

Speciale actie

Wil je als bewoner of ondernemer in de wijk Segbroek nu al aan de slag met het glasvezelnetwerk van T-Mobile? Dan is er nu tot 30 juni 2020 een speciale actie. Niet alleen kun je met 4 weken worden aangesloten op het netwerk, je ontvangt ook nog eens een dinerbon t.w.v €50!

Doe de postcodecheck om te checken of jij in aanmerking komt voor dit supersnelle aanbod.

Deel dit artikel