T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

tablet met simkaart
Overzicht Innovatie

Tablet met simkaart: wat is er mogelijk?

18-01-2022 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
18-01-2022 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Wil je overal genieten van internet op je tablet? Kies dan een tablet met simkaart. Zo ben je niet langer meer afhankelijk van wifi. In dit blog lees je hoe dat werkt en of het iets voor jou is.

Welke tablets met simkaart zijn er?

Om met je tablet mobiel internet te gebruiken, moet hij een simkaartingang hebben. Op die manier kan hij verbinding maken met het mobiele netwerk van de provider bij wie je een tablet abonnement hebt afgesloten.

De volgende tablets hebben een simkaartingang:

Hoe werkt een tablet met simkaart?

Een tablet met simkaart werkt precies hetzelfde als een telefoon met simkaart. Heel simpel. Je plaatst de simkaart in de tablet, voert de meegekregen pincode in en daarna maakt de tablet meteen verbinding met het mobiele netwerk.

Waarom een abonnement voor je tablet?

Een tablet met simkaart heeft veel voordelen. Zo ben je bijvoorbeeld niet meer afhankelijk van wifi om te kunnen internetten. Met een tablet met simkaart kun je dus gaan en staan waar je wil. Dat geeft veel vrijheid.

Overal je tablet gebruiken

Een tablet met simkaart neem je overal mee naar toe. Ook handig als je even onderweg wilt internetten. Bijvoorbeeld om een paar e-mails versturen. Zo besteed je je tijd nuttig. Wil je het laatste nieuws lezen in het park, in de stralende zon? Ook dan heb je een mobiel netwerk nodig. Maar ook onderweg in de trein is het handig. Je hoeft je tablet dan niet meer te verbinden met openbare onbeveiligde wifi-netwerken. Je gebruikt je eigen mobiele internetverbinding. Wel zo veilig.

tablet met simkaart abonnement

Handig om te streamen

Je tablet is hét apparaat om onderweg te streamen. Heerlijk. Op groot scherm. Waar je ook bent. Ideaal om nieuwe Netflix films of Videoland series te kijken. Met het sterke mobiele netwerk kijk jij je favoriete serie in goede kwaliteit. Zonder haperingen. Het Unlimited & Entertainment abonnement is daarom misschien wel het beste tablet abonnement. Daarmee heb je onbeperkt internet én een extra goedkoop abonnement op Videoland en Netflix.

Als je niet afhankelijk wilt zijn van wifi

Met de meeste tablets hangt het van de wifi-verbinding af hoe goed je kunt internetten. Als er al wifi beschikbaar is. Met een tablet met simkaart heb je daar geen last van. Je kunt de tablet overal mee naar toe nemen en het mobiele netwerk gebruiken.

Gebruikt een tablet 4G of 5G?

De meeste tablets gebruiken 4G. Snel genoeg om in de hoogste kwaliteit video’s te streamen en om overal stabiel te internetten. Langzamerhand krijgen de allernieuwste tablets 5G.

Zo gebruik je mobiel internet op een tablet zonder simkaart

Heb je een tablet zonder simkaart en wil je toch mobiel internet gebruiken? Dan kun je een hotspot op je telefoon maken. Zo dient je telefoon als wifi-netwerk voor je tablet. Zo gebruik je GB’s uit je databundel. Bonustip: doe dit niet te vaak, tenzij je een Unlimited abonnement hebt.

Deel dit artikel