Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

The Next Web Conference: Kijk live mee naar het grootste tech event van Nederland

26-05-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
26-05-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Vandaag begint in Amsterdam The Next Web conference. Een tweedaags tech event waar startups en techies zich verzamelen om meer te horen over de laatste ontwikkelingen op gebied van technologie en innovatie. T-Mobile is dit jaar een van de hoofdsponsoren van dit event, en zendt het hele festival live uit zodat je het ook vanuit je luie stoel of op je mobiel kunt meekijken.

The Next Web wordt inmiddels al voor de 11e keer georganiseerd en dit jaar is het event groter dan ooit. Er worden bijna 10.000 bezoekers verwacht waarvan een groot deel uit het buitenland. Er zijn maar liefst 5 verschillende podia waarop bekende namen uit Silicon Valley presentaties en workshops geven. Daarnaast zijn er op het festivalterrein diverse foodtrucks en bars te vinden, en is er volop gelegenheid om te netwerken.

Schermafbeelding 2016-05-25 om 14.14.36

Beroemde sprekers zijn dit jaar onder meer Casey Neistat, de bekendste YouTube vlogger van dit moment. Maar ook CEO’s, co-founders en leidinggevenden van bekende techbedrijven zoals Periscope, Facebook, Indiegogo, Basecamp, Reddit, The Pirate Bay, Buzzfeed en Buffer maken hun opwachting op het event. Natuurlijk is er ook aandacht voor Nederlandse ondernemers zoals Nalden (WeTransfer), Alexander Klöpping (Blendle), Jitse Groen (ThuisBezorgd) en Gillian Tans (Booking.com).

Schermafbeelding 2016-05-25 om 14.14.47

Had je de conferentie graag willen bijwonen maar heb je geen tijd, geld of woon je niet direct in de buurt? Geen nood! In samenwerking met The Next Web zendt T-Mobile een groot deel van de conferentie dit jaar live uit via desktop en mobiel. In onderstaande mediaplayer kun je de livestream van The Next Web live volgen. Behalve de belangrijkste keynotes zijn er ook studio interviews met bekende gasten en ondernemers, en worden er live beelden uitgezonden vanaf het festivalterrein. Leuk om toch even sfeer te proeven.

 

De livestream is beschikbaar op donderdag 26 en vrijdag 27 mei 2016 en begint beide dagen om 9.45. In totaal wordt er meer dan 16 uur live uitgezonden. Na afloop van het event komen alle video highlights ook online op deze site, en uiteraard zullen we tijdens het event meerdere artikelen publiceren over de leukste en meest interessante sprekers.

Schermafbeelding 2016-05-25 om 14.15.01

Deel dit artikel