T-Mobile blog Founders blog
overstappen op glasvezel
Overzicht Thuis

Overstappen op Glasvezel van T-Mobile

01-06-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
01-06-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Krijgt jouw wijk Glasvezel van T-Mobile? Wat een mooi nieuws! Straks heb je supersnel Glasvezel dat ontzettend stabiel is. Twijfel je nog om over te stappen op Glasvezel van T-Mobile? Wij gaan ervoor zorgen dat je je meteen thuis voelt. Lees snel hoe.

Overstappen op Glasvezel van T-Mobile? Zo gaat dat

Je kunt overstappen op Glasvezel wanneer onze postcodecheck je laat weten dat je woning is aangesloten op Glasvezel. Je ziet dan meteen welke abonnementen we op jouw adres aanbieden. Vervolgens kun je een abonnement afsluiten. Dan regelen wij de rest en stap je probleemloos over op supersnel Glasvezel.

Bestel nu je Glasvezel abonnement

Postcodecheck

Zo achterhaal je in 1 minuut welke abonnementen op jouw adres beschikbaar zijn

Zo voel ook jij je meteen thuis bij T-Mobile

Kun je Glasvezel nemen, maar twijfel je nog of je wilt overstappen? Wij proberen je op een paar manieren thuis te laten voelen bij ons. Hoe? Ontdek het hieronder.

Supersnel internet via Glasvezel

Wanneer je kunt overstappen op ons Glasvezel, ligt een supersnel internet abonnement voor thuis binnen handbereik. Met snelheden tot wel 1 Gbit/s haal jij het snelste van het snelste internet in huis. En dit is ook nog eens ontzettend stabiel, want Glasvezel is het meest betrouwbare netwerk. Perfect als je veel thuiswerkt. En wanneer je met het hele gezin tegelijkertijd internet. Met Glasvezel gaat tegelijkertijd streamen, online gamen, downloaden en thuiswerken zonder gehaper.

Overal goed bereik

Met onze krachtige Zyxel-modem heb je overal in en om het huis een stabiele internetverbinding. Zo komen de voordelen van Glasvezel ook echt tot hun recht. Is je huis heel goed geïsoleerd? Of heb je op dat plekje in de achtertuin nét geen bereik? Met Wifi Plus maak je het zelf makkelijk met een draadloos mesh-netwerk. Perfect om écht overal supersnel internet te hebben.

Tv-kijken in topkwaliteit met alle voordelen van T-Mobile TV

Via ons Glasvezelnetwerk kijk je ook televisie in topkwaliteit. Met T-Mobile interactieve tv kijk je televisie waar en wanneer je wilt. Met of zonder TV Box. Je geniet voor een lage prijs van een compleet zenderaanbod. Je kijkt gratis ESPN Eredivisie en gebruikt gratis de TV Anywhere App. Ideaal om ook onderweg tv te kijken. Meer weten over T-Mobile TV? Lees onze handige tips en voordelen van T-Mobile TV.

Mobiel internetten via het beste mobiele netwerk ter wereld

Naast vaste abonnementen, hebben we ook betaalbare mobiele abonnementen voor je. Combineer je een vast abonnement met een telefoonabonnement? Dan profiteer je zelfs van extra voordeel. Klantvoordeel noemen we dat. Meer data voor een lagere prijs, extra zenders zonder meer te betalen. Mooie bijkomstigheid: met een telefoonabonnement van T-Mobile gebruik je straks het beste mobiele netwerk ter wereld.

Keuze uit de beste mobiele telefoons

Met een telefoonabonnement heb je keuze uit de nieuwste mobiele telefoons. Dit zijn de beste smartphones van dit moment. Van nieuwe iPhones tot het beste van OPPO en Samsung. Zo valt er altijd wat te kiezen en heb je een telefoon die perfect bij je past. Ideaal om je meteen thuis te voelen bij T-Mobile.

Altijd probleemloos overstappen zodra de kabels in de straat liggen

Zonder zorgen overstappen: wij regelen het voor je. Of je nu een tv-abonnement neemt, overstapt op Glasvezel of een nieuw abonnement bij ons afsluit voor je telefoon. Je kunt je telefoonnummer behouden en wij zorgen dat je niets merkt wanneer je overstapt. Zo ben je zo kort mogelijk offline. En voel je je meteen op je plek.

Bestel nu je Glasvezel abonnement

Postcodecheck

Zo achterhaal je in 1 minuut welke abonnementen op jouw adres beschikbaar zijn

Deel dit artikel