Populaire zoekopdrachten

Overzicht Entertainment

Lekker uitwaaien in de huifkar op Terschelling vanuit je eigen huiskamer

24-04-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
24-04-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Voor ons allereerste thuisuitje trakteerde Jochem van Puur Terschelling ons al op een uniek inkijkje op hun boerderij. We zagen de pasgeboren lammetjes, knuffelde met een veulen en leerde ondertussen van alles over de verschillende levensfasen en rassen.

Voor ons volgende thuisuitjes keren we terug naar Terschelling, waar koetsier Anne ons op de huifkar meeneemt over het prachtige eiland. Anne is geboren en getogen in Oosterend op Terschelling en kan honderduit vertellen over het eiland.

Luister naar de verhalen over de geschiedenis en cultuur van Terschelling, doorspekt met anekdotes van lokale bewoners. En geniet ondertussen van het decor van deze bijzondere huifkartocht: de prachtige natuur van Terschelling.

Wil jij ook even genieten van een heerlijk eilandgevoel en even uitwaaien in je eigen woonkamer? Kijk dan mee naar ons volgende thuisuitje via Instagram Live op dinsdag 28 april, vanaf 14.00 uur.

Mis geen uitje

Wil je als eerste weten welke thuisuitjes op het programma staan? Onze Thuisuitjes Gids met alle exacte informatie over tijdstippen en locaties wordt elke week bekend gemaakt via de speciale thuisuitjes nieuwsbrief, waarvoor je je online kunt inschrijven .

Deel dit artikel