Populaire zoekopdrachten

Overzicht Entertainment

Helemaal voorbereid de zomer in met de cocktailworkshop van The Court

19-05-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
19-05-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Ons land is dol op een drankje op zijn tijd. Met of zonder alcohol, met een chippie en een dippie of snackgroentes: borreltijd is een begrip. Naast de bekende namen aan de bar neemt ook de populariteit van de cocktail in ons land steeds meer toe.  Niet gek natuurlijk, want dankzij het werken met verschillende ingrediënten onstaan er de meest kleurrijke en smaakvolle versnaperingen.

Al sinds 1806 wordt het woord cocktail gebruikt om een drankje van gemixte ingrediënten aan te duiden. Het is echter nog altijd niet helemaal duidelijk waar de naam vandaan komt. Is het een afgeleide van een Maya-woord, een verwijzing naar de vaten of koloniale tijden of hebben renpaarden en de veelkleurige staarten van hanen er toch mee te maken?

Cocktailworkshop van The Court

Wie in Den Haag op zoek is naar de lekkerste cocktails, kan zijn hart ophalen bij The Court op ’t Groenewegje, ook wel de Avenue Culinair genoemd. The Court is – zoals de naam al doet vermoeden – een ode aan de internationale stad van vrede en recht Den Haag. Niet alleen in de inrichting maar ook de menukaart staat boordevol verwijzingen naar het wetboek en het zal je niet verbazen dat de cocktails gemixt worden door The Judge.

https://www.instagram.com/p/CAZ593ZjSZO/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Op donderdag 21 mei krijgen we een unieke workshop van The Judge, die ons tijdens een thuisuitje alles zal vertellen over de kunst van het mixen. Kijk je mee en wil je live meemixen? Zorg dan dat je een fles bourbon, vers limoensap, suikersiroop of gewone kristalsuiker en eventueel een eitje en wat kruidenbitter klaar hebt staan!

Meekijken kan vanaf 16.00 uur via Instagram Live .

Uitjesgids

Wil je vanaf nu geen moment van onze thuisuitjes missen? Onze Thuisuitjes Gids met alle exacte informatie over tijdstippen en locaties wordt elke week bekend gemaakt via de speciale thuisuitjes nieuwsbrief, waarvoor je je online kunt inschrijven .

Deel dit artikel