T-Mobile blog Founders blog
Overzicht Entertainment

Met Thuisuitjes kun je nu tóch op pad naar de mooiste plekjes van Nederland

17-04-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
17-04-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Samen blijven we thuis. Maar dat betekent niet dat ons leven stil staat. Er valt nog zoveel nieuws te ontdekken! Daarom brengt Instagram account @thuisuitjes nu de leukste uitstapjes naar je thuis.

Volg @thuisuitjes op Instagram

Via Instagram Live kun je zo toch de mooiste plekjes van Nederland bezoeken. De komende periode zijn er elke week diverse thuisuitjes voor je ingepland. Zo kun je bijvoorbeeld een exclusieve rondleiding krijgen in verschillende musea, dierentuinen en pretparken. Zijn er theaters die live een voorstelling geven en bezoeken we onder meer het waddeneiland Terschelling en de boulevard van Scheveningen. Elke week komen er weer nieuwe thuisuitjes bij, die wekelijks bekend worden gemaakt via een speciale nieuwsbrief: de thuisuitjes gids.

Reisprogramma via de mail

Iedereen kan meekijken naar de thuisuitjes via Instagram. De rondleidingen worden gegeven door experts van de locatie zelf. Er is uiteraard gelegenheid om vragen te stellen tijdens de livestream, die achteraf ook terug te kijken is op de Instagram pagina van thuisuitjes . Het ‘reisprogramma’ met alle exacte informatie over tijdstippen en locaties wordt elke week bekend gemaakt in een speciale thuisuitjes nieuwsbrief, waarvoor je je online kunt inschrijven .

T-Mobile is één van de mede-initiatiefnemers van thuisuitjes. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zo veel mogelijk contact met elkaar houd in deze moeilijke periode. Daarnaast hebben veel oudere mensen, gezinnen en kinderen nu niet de gelegenheid om de uitstapjes te maken waar ze normaal zoveel plezier aan hebben of iets van leren. Via ons razendsnelle netwerk en onze bijdrage aan thuisuitjes maken we dat nu toch een klein beetje mogelijk.

Kijk je mee?

Het eerste thuisuitje staat gepland op maandag 20 april om 14.00. We krijgen dan een mooie rondleiding op een schapenboerderij op Terschelling, en mogen van alles vragen over de pasgeboren lammetjes. Volg @thuisuitjes ook op Instagram of geef je op voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Deel dit artikel