T-Mobile blog Founders blog
Overzicht Entertainment

Ga mee op thuisuitje en ontdek dé hotspots van designstad Eindhoven

12-05-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
12-05-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Met een flinke selectie aan mooie gebouwen, hotspots en events is Eindhoven een stad die creativiteit ademt. Natuurlijk is het nog altijd de stad waar ruim 125 jaar geleden Philips met hun gloeilampen licht naar de stad bracht en daarmee een toonbeeld van industrieel succes maakte. Maar anno 2020 is Eindhoven een stad in transitie, boordevol innovatie, creativiteit en design.

Op thuisuitje door Eindhoven

Maar ook shoppers kunnen hun hart ophalen in het centrum van Eindhoven. Vanaf de prachtige Catharinakerk tot aan de indrukwekkende Piazza op het 18 Septemberplein kom je zowel grote winkelketens als kleine boetiekjes tegen. Wil jij op een unieke manier (opnieuw) kennis maken met deze creatieve stad, ga dan mee op thuisuitje op 15 mei en ontdek samen met Aniek en Rik van ThisIsEindhoven de Eindhoven vibe.

Ga je mee? Zorg dan dat je @thuisuitjes volgt op Instagram en kijk mee via Instagram Live vanaf 14.00 uur. We starten vanaf het 18 Septemberplein en wandelen langs bekende en minder bekende hotspots van EIndhoven.

Uitjesgids

Wil je vanaf nu geen moment van onze thuisuitjes missen? Onze Thuisuitjes Gids met alle exacte informatie over tijdstippen en locaties wordt elke week bekend gemaakt via de speciale thuisuitjes nieuwsbrief, waarvoor je je online kunt inschrijven .

Deel dit artikel