Populaire zoekopdrachten

Overzicht Entertainment

Ga mee wadlopen met Thuisuitjes en ontdek de pracht van onze waddengebieden

06-05-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
06-05-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Veel mensen zijn bekend met de term wadlopen, maar zullen er niet altijd bij stilstaan hoe bijzonder onze Waddenzee eigenlijk is. Of dat ons waddengebied een UNESCO werelderfgoed is, vanwege de hoge natuurwaarde in het gebied. En mocht je nog een leuk stukje trivia zoeken om je vrienden mee te verrassen, laat ze dan maar eens weten dat ‘wad’ het oudst bekende Nederlandse woord zijn.

Wadlopen op Terschelling

Er zijn maar een paar plekken ter wereld waar je kunt wadlopen, en onze waddenzee is er daar één van. Als het laagtij is komt er daar een prachtig natuurgebied bloot te liggen waar we soms ook bijzondere gasten tegenkomen. Op donderdag 7 mei gaan we samen met Puur Terschelling het wad op voor een uniek thuisuitje en kun jij ook mee op ontdekkingstocht!

https://www.instagram.com/p/B_x0QeEDcEu/

Dus trek die virtuele kaplaarzen aan en loop met ons mee! Met je blote voeten in de zandbak in de tuin rekenen we ook goed. We beginnen donderdag weer om 14.00 op Instagram Live.

Mis geen moment met de uitjesgids

Wil je vanaf nu geen moment van onze thuisuitjes meer missen? Onze Thuisuitjes Gids met alle exacte informatie over tijdstippen en locaties wordt elke week bekend gemaakt via de speciale thuisuitjes nieuwsbrief, waarvoor je je online kunt inschrijven .

Deel dit artikel